NEWS ALERT. Arestări în Consiliul Județean Caraș-Severin! Deocamdată, mandate pentru Luminița Jivan și Maria Păulescu!

paulescu jivan

La propunerea DIICOT, Tribunalul Caraș-Severin a dispus arestarea preventivă a consilierei personale a președintelui CJ Romeo Dunca și a directoarei Direcției de Drumuri Județene!

Odată cu Luminița Jivan și Maria Păulescu, oamenii pe care Romeo Dunca i-a protejat de fiecare dată și a garantat pentru expertiza și probitatea lor morală, a fost trimis în arest pentru 30 de zile și Ionel Adrian Panfilescu, concubinul acesteia din urmă, care ar avea o firmă ce a beneficiat de pe urma șmenurilor de la Direcția de Drumuri. Decizia magistratului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Caraș-Severin nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Timișoara.

Arestările efectuate astăzi, în urma acțiunii DIICOT care a zguduit ieri din temelii Consiliul Județean Caraș-Severin, au legătură cu un dosar penal în care sunt reținute infracțiuni de șantaj, trafic de influență, abuz în serviciu, folosirea influenței ori autorității de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, delapidare, fals material în înscrisuri oficiale și luare de mită!

În zilele următoare se anunță audieri maraton la sediul DIICOT din Reșița. În mod inevitabil, președintele Dunca se va afla față în față cu procurorii, pentru a le povesti ce s-a întâmplat în instituția pe care o conduce, ce directive a dat, pe cine și pentru ce a împuternicit și care-i sunt motivele pentru care a mizat pe persoane asupra cărora planau deja diverse suspiciuni și presupuneri rezonabile. Totodată, vor fi chestionați mai mulți angajați ai instituției. Se anunță un adevărat cutremur, pentru că oamenii nu mai tac. Încă de astăzi, pe holurile palatului administrativ s-a schimbat starea de spirit. Oamenii sunt dispuși să spună tot, să nu mai șușotească doar pe la colțuri: „Am așteptat atâta ziua asta! Nu se mai putea! Nu mai rezistam! În Consiliul Județean Caraș-Severin n-a mai fost niciodată ca acum!”

CITEȘTE ȘI: 

EXPLOZIV. DIICOT a tăiat brațele caracatiței din Consiliul Județean care a fraudat milioanele din PNDL și „Anghel Saligny”

NEWS ALERT. Procurorii DIICOT au descins iar în Consiliul Județean! Romeo Dunca: „Dumneavoastră îi trimiteți?!”

Romeo Dunca: „Tot ce spune DIICOT e de pe altă lume! Este total neadevărat!”

Romeo Dunca: „Nu e adevărat că Luminița Jivan a ales drumurile pe Anghel Saligny. Este total neadevărat!”

EXCLUSIV. Oamenii președintelui Romeo Dunca, încătușați pentru corupție!