Necropsii la fel de albe, la două luni de la decesul tinerilor suspectați că au consumat droguri letale!

explo 1000x200

Deocamdată rămâne un mister pentru toată lumea ce anume a ucis doi tineri din Reşiţa şi a fost atât de aproape să-l bage în pământ pe el treilea, într-un interval de numai câteva ore.

Victor şi Roland, doi tineri de 21 şi 25 de ani, care erau cunoscuţi ca fiind consumatori de droguri uşoare, şi-au pierdut viaţa la mijlocul lunii octombrie. Morţile lor suspecte au creat atunci un val de isterie în Reşiţa, mai ales în rândul elevilor de liceu şi al studenţilor, în astfel de cercuri consumul de cannabis, cel puţin, fiind des întâlnit în ultima vreme. În anturajul consumatorilor de substanţe interzise s-a vorbit imediat despre etnobotanice combinate, cel mai probabil, cu otravă de şobolani. Asta le-ar fi luat viaţa lui Victor şi Roland. Specialiştii nu s-au grăbit să dea verdicte şi nu au stabilit cauzele exacte ale decesurilor nici acum, când au trecut mai bine de 60 de zile de la tragedie.

CITEȘTE ȘI: 

Drogurile letale au instaurat legea tăcerii! Se tem pentru viețile lor!

ALERTĂ. Etnobotanice letale în Reșița! Doi morți în trei zile!

Tâlhărie cu săbii şi câini agresivi pentru etnobotanice de proastă calitate!

ŞOCANT. Rețetă criminală: otravă de şobolani şi etnobotanice!

 „Cel de 25 de ani a fost adus decedat de la domiciliu la UPU. Cel de 21 de ani a murit la UPU, cu stop cardio-respirator de etiologie neprecizată. La autopsie, nu s-a găsit nimic care să incrimineze până acum decesul. S-au recoltat probe pentru examenele toxicologice, dar rezultatul îl primim de abia în două luni. În total, au fost trei băieți cu suspiciune de intoxicație de etnobotanice”, a precizat la acea vreme Dumitru Secășan, directorul Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Medicii legişti care au examinat cadavrele celor doi au stabilit că au de-a face cu necropsii albe. Despre necropsie albă se vorbeşte în cazul bolilor sau situaţiilor patologice în care tabloul lezional este absent, foarte slab, făcându-l greu sau imposibil de recunoscut sau suspicionat o stare patologică. Practic, necropsiile nu au oferit un răspuns cert. Morţile au fost declarate suspecte şi s-au trimis probe pentru efectuarea unor analize toxicologice amănunţite la IML Timişoara.

Marius Toc, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Caraş-Severin, ne-a precizat că încă aşteaptă de la colegii săi concluziile analizelor pentru a le prezenta mai departe organelor de cercetare penală. Prea multă lumină în acest caz nu au făcut până acum nici poliţiştii sau procurorii, în sensul că nu s-a stabilit exact dacă Victor şi Roland şi-au preparat singuri dozele letale sau există cineva care le-a vândut drogurile care i-au ucis. Au existat imediat după tragedie descinderi la mai mulţi suspecţi, dar deocamdată nu s-a formulat nicio acuzaţie oficială.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte despre drogurile letale consumate la Reşiţa!

banner 970 x 250