Gata cu lucrările de la blocurile explodate. Frunzăverde le-a vizitat după campania electorală!

Consiliul Județean Caraș-Severin a alocat cea mai mare sumă de bani pentru reabilitarea celor două blocuri de pe aleile Gugu și Vlădeasa. Cum lucrările sunt gata, oficialul de la Palatul Administrativ le-a inspectat în timpul zilei de astăzi.

Fără tăiere de panglică și mare fast, dar destul de oficial, Sorin Frunzăverde s-a deplasat astăzi la cele două imobile, cărora forul județean le-a alocat câte 300.000 de lei pentru lucrări, astfel încât locatarii să se poată muta acasă înainte de sărbători. Pe Aleea Gugu mai sunt de retușat câteva aspecte minore, ce țin de fiecare apartament în parte, însă chiar și așa mulți dintre locatari au revenit în vechile locuințe. La un moment dat, aceștia își pierduseră speranța că și pentru ei se mai poate întâmpla ceva bun, dar cu sprijin de la județ, Guvern și Primăria Reșița au reușit acest lucru. Cea mai mare alocare bugetară au primit-o de la Consiliul Județean Caraș-Severin.

VEZI AICI DECLARAȚIA LUI SORIN FRUNZĂVERDE!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Și pe Aleea Vlădeasa lucrările sunt gata. Alocarea bugetară a fost la fel de mare, iar oamenii își pot petrece sărbătorile liniștiți în casa lor.

VEZI AICI REACȚIA LOCATARILOR ȘI DECLARAȚIA LUI FRUNZĂVERDE!

Cele două blocuri care au explodat la Reșița au creat panică în rândul locatarilor, care nu mai sperau vreodată că își vor vedea apartamentele refăcute și predate la cheie.

FOTO: Facebook/Sorin Frunzăverde

banner 970 x 250