N-ai bani?! Dai ce ai, şpagă să fie: răchie, cafea, whisky!

Organele de cercetare penală au ajuns la concluzia că medicii cărăşeni care pensionau pe caz de boală sau acordau concedii medicale pe şpagă nu refuzau absolut nimic de la pacienţii dispuşi să-şi rişte libertatea pentru câteva milioane pe lună.

Orice mărunţiş, orice bun material era binevenit, mai ales pentru Sebastian Telbis, medicul-şef al Serviciului de Evaluări Medicale din cadrul Casei de Pensii Caraş-Severin. Cel puţin aşa reiese din probele administrate în cauză de Procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit celor reţinute în rechizitoriu, Telbis a primit în perioada în care a fost monitorizat, 3 februarie – 14 martie 2014, „diverse sume de bani şi bunuri materiale: 31.890 lei, 3.950 euro şi 100 dolari, 8 pachete de cafea, un litru de ţuică, 4 sticle cu vin, o sticlă de whisky, un pachet de ciocolată, o stică de rachiu şi o sticlă de tărie”. Toate acestea, de la un număr de 291 pacienţi! Procurorii mai susţin în materialul înaintat instanţei de judecată că toate aceste fapte de corupţie sunt indubitabile, iar că numărul total al celor care l-ar fi mituit pe Telbis este mult mai mare, 361.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru lista cu valoarea şpăgilor în Moldova Nouă şi Oraviţa!

CITEŞTE ŞI: Averile medicilor verificate de A.N.I

 

 

foto: realitatea.net

Comments

  1. Enrique says:

    Va rog, semnati petitia pt recunoasterea parteneriatelor civile in România
    http://www.petitieonline.com/vrem_parteneriat_civil_in_romania

  2. Ion Soparla says:

    Tu vorbest mai alcolist mic ce esti? Manelistuleee mai bine ti-ai da cu capul de pereti, ca sa te trezesti la realitate, ti-a ajuns sefia la cap mai alcolic notoriu…o sa ramai tu si cu dracu in redactia aia