Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă pentru victoria Barcelonei în El Clasico

EL Clasico se joacă astăzi în La Liga. Unul dintre cele mai mari derby-uri din lume este Real Madrid – Barcelona, iar Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă garantată pentru victoria catalanilor. Pe lângă cotele de top ai și Happy Monday Bonus lunea și bonus de 100% la prima depunere.

Premier League

Manchester City nu are altceva de făcut în afară de a-și confirma forma bună în care se află și de a câștiga cu o echipă de mijlocul clasamentului precum Leeds, care nu are alte ambiții.

Liverpool se gândește mai mult la returul cu Real Madrid din sferturile Ligii Campionilor, dar nu poate neglija nici campionatul, unde ocupă momentan locul șapte. Cormoranii trebuie s-o bată pe Aston Villa pentru a nu risca să rămână în afara Europei.

Crystal Palace nu are emoții legate de retrogradare, dar nici nu poate spera la mai mult. Chelsea e cu un picior în semifinalele Ligii Campionilor și la un punct de locul patru, deținut momentan de West Ham. Avantaj clar oaspeți.

Bundesliga

Cei de la Bayern sunt nemulțumiți după înfrângerea de acasă cu PSG, așa că-și vor descărca nervii pe oaspeții de la Union Berlin. Au și oaspeții calculele lor, dar aici nu vedem alt pronostic în afară de 1.

Bremen e la șapte puncte de zona periculoasă și nu își face prea multe griji, în timp ce Red Bull s-a împăcat probabil că trebuie să se mulțumească cu locul doi. Ca să nu-l piardă și pe acesta în dauna lui Wolfsburg, oaspeții trebuie să câștige. Leipzig are cea mai mare cotă garantată la Mozzart Bet.

Derby-ul etapei se joacă la Frakfurt, între Eintracht și Wolfsburg. Ambele formații traversează o perioadă destul de bună, așa că vom avea parte de un meci echilibrat. Un mic avantaj în contul gazdelor.

Hertha a făcut, destul de surprinzător, patru puncte în ultimele două etape (3:0 cu Leverkusen și 1:1 la Union Berlin). Și Mönchengladbach pare să-și fi revenit, câștigând ultimele două jocuri. Un plus de valoare în contul oaspeților.

E greu de crezut că Stuttgart va reuși să prindă Europa în acest sezon, în timp ce Dortmund se gândește mai mult la returul din Liga Campionilor cu City. În mod normal, avantajul ar trebui să fie de partea oaspeților.

Serie A

Spezia e la șapte puncte de zona fierbinte și, chiar dacă evoluează după principiul ”una caldă – una rece”, n-ar trebui să aibă probleme cu Crotone, care a pierdut trei meciuri consecutive și e cu un picior în Serie B.

Parma încă își face speranțe că se poate salva, dar acum va da piept cu Milan, care n-a pierdut doar cursa pentru titlu cu Inter, ci își vede serios amenințată și poziția a doua. În mod normal, 2. AC Milan primeste cea mai mare cotă garantată la Mozzart Bet.

Udinese vine după înfrângerile cu Atalanta și Lazio, în timp ce Torino e la doar două puncte în fața lui Cagliari, care ocupă un loc de baraj. Motivație mai mare există în tabăra taurilor, de văzut dacă și putință.

Liga 1

Sepsi vine după o înfrângere la Arad, iar FCSB după o remiză albă la Craiova. Nimeni nu câștigă ușor puncte la Sf. Gheorghe, dar valoarea e, totuși, de partea bucureștenilor.