Meniu tradițional de Ziua Națională! Primarul Torma pregătește noutăți!

explo 1000x200

Ziua Națională a României va avea, în acest an, elemente de noutate în orașul din Clisura Dunării. Primarul din Moldova Nouă pregătește surprize pentru locuitori, dar și o masă tradițională.

Primarul Adrian Torma s-a gândit să le ofere ceva nou, anul acesta, locuitorilor din Moldova Nouă care doresc să participe la manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie. Pe lângă depunerile de coroane și slujba religioasă, care vor avea loc în parcul central din Boșneag, Adrian Torma s-a gândit și la o paradă a autoutilitarelor. „Față de anii trecuți, vom avea în plus o paradă a mașinilor instituțiilor: Poliția, Poliția de Frontieră, subunitatea ISU și Poliția Locală, care, în acest moment, are și ea o mașină în dotare”.

În plus, în 6 locații din Moldova Nouă, Primăria va oferi oamenilor câte o porție de fasole cu ciolan. „Se va servi mâncare în 6 puncte pe raza orașului. Un punct va fi la Moldovița, în centrul satului, celălalt va fi în Măcești, în zona căminului cultural, în Moldova Veche, în zona parcului din fața portului, în Boșneag, în parcul central și în Orașu Nou, în două puncte: în parcul din fața poștei și pe Aleea Griselini. Vom pregăti în jur de 1.000 de porții de mâncare”, a declarat edilul Adrian Torma.

Primarul orașului de pe malul Dunării a transmis și un mesaj de Ziua Națională: „Știm că poporul român a fost foarte încercat pe parcursul anilor, dar în acest moment, ziua de 1 Decembrie ne unește și ne aduce aminte că poporul român, prin sacrificiu, acum 98 de ani a reușit să spună că poate forma o Românie Mare. Le transmit tuturor cetățenilor din Moldova Nouă, din județul Caraș-Severin, din regiunea Banat, dar și din țară la mulți ani de Ziua Națională și să fim mândri că trăim în această țară frumoasă și binecuvântată de Dumnezeu”.

Adrian Torma le-a atras atenția și colegilor din Consiliul Local, în speranța că, într-o zi cu însemnătate, așa cum este 1 Decembrie, nu vor ține cont de pasiunile politice, indiferent din ce partide politice fac parte. „I-am rugat pe consilierii locali ca acest eveniment să îl tratăm cu deosebit respect, să fim împreună la acest eveniment și să uităm de aceste pasiuni politice care nu aduc bine comunității”.

afis 1 Decembrie Moldova Noua