FOTO. Mașină incendiată în stil mafiot într-o parcare din Reșița!

Unul dintre autoturismele aflate într-o parcare de pe Aleea Trandafirilor a luat foc în cursul nopții, în jurul orei 3.30. În urmă cu un an, un incident similar s-a petrecut în același loc.

O mașină Volvo, din 2012, a fost incendiată azi noapte într-un mod mai puțin obișnuit. Cel mai probabil, cu o seringă, pe lângă chederele autoturismului, în interior a fost introdusă o substanță inflamatoare, după care a fost pus focul. Explozia i-a trezit pe vecini în toiul nopții, ceea ce i-a și determinat să își mute mașinile parcate în apropiere, astfel că flăcările nu s-au extins.

Autoturismul incendiat îi aparține unui bărbat cunoscut sub numele de Marola, iar în același loc, anul trecut, a fost distrusă în același mod mașina fratelui său. Acesta a declarat pentru reporterii Express de Banat că are și o bănuială în ce-l privește pe autorul faptei. Vizat ar fi un bărbat care ar fi avut în trecut un conflict cu fratele său.

VEZI AICI incendierea de anul trecut!

Din primele constatări ale pompierilor și polițiștilor, focul a fost provocat, lucru susținut și de incidentul de anul trecut. În zonă există 3 camere de luat vederi, care sunt acum în posesia polițiștilor, care verifică imaginile.

Mașina este distrusă atât în interior, cât și în exterior. Doar motorul mai poate fi salvat.

Un alt incident similar, cu o mașină extrem de scumpă incendiată într-o parcare, a mai avut loc în urmă cu câțiva ani și la Kaufland, unde a fost distrus în totalitate un autoturism deținut de interlopul Mândriloiu, recent eliberat din închisoare.

CITEȘTE ȘI: Mașină de fițe, incendiată în parcarea Kaufland

Comments

 1. aakkmmm says:

  Ce tot scrieti de interlopi si mandriloiu si prostiile voastre…vedetiva de alte probleme

 2. ion says:

  Ziaristul lui pește…dacã te prinde Mîndriloiu și te arde-n c.r, îl mai numești interlop? De ce folosești cuvinte grele care sunt sigur , nu știi ce înseamnă.
  Și altceva…numai mintea ta bolnavă putea să gândească că a fost introdus cu seringa….. bla bla bla, când e atât de ușor să spargă un geam.

 3. Cristian says:

  DACA MI-AR FI DAT CINEVA FOC LA MASINA MEA IL IMPUSCAM IN CAP CU ARMA DIN DOTARE

 4. Cristian says:

  NU CONTEAZA CE MASINA AI, E LUCRU TAU, AIO DAT BANI PE EL

 5. Gigel says:

  Aşa nu e bine. Maşinile de interlopi trebuie incendiate cu proprietarii închişi în interior. Din comentarii reiese că ar mai fi multe maşini de incendiat cu proprietari cu tot până să se cureţe oraşul.

 6. Razvan says:

  Ba ion taci in plm cu tot cu ratatii tai,asta e adevarul numa “interlopi” in orasul p…!! Pacat ca unele persoane nu gasesc alte metode de a se razbuna pe cineva decat prin a incendia o masina. Vad ca politia nu face nimic,numa batai in satu asta.

 7. giorgi georgeana says:

  ppppt gigel,numele tau arata si cea ce esti,si eu sant de acort cu comentul tau doar ca ar trebui arsi taranii ca tine ,la care le pute creierul a ars,ca de asta debitezi asa ceva ,cred ca ai capul mare si/ti joaca creierul pimpong ,retard taran borat ce esti

 8. Gigel says:

  giorgi dragă (ce nume de “prinţesă” de cocălar) eşti paralelă cu limba română. Spune-ne tu nouă, cărui mafiot îi lustruieşti măciuca?

 9. giorgi îi o vaca says:

  Sunt ceea acord coerenta zero ești de acord da totuși nu ești mai încearcă odată poate Îți iese

 10. giorgi georgeana says:

  bai domnule profesor de gramatica…..eu poate ca lustruiesc o maciuca ,dar tu sigur o lustruiesti doar pe a lu taicatu, taran, de gara ce esti,traiesti intr_o lume paralela in care visezi oameni arsi….mai esti si bolnav mintal pe langa faptul ca esti frustrat….apropo…de gramatica ,te asigur ca nu am probleme,am intr_adevar probleme cu tastatura….dar pe langa problemele tale mintale,ale mele sant minciuni…si te asigur ca nu sant o vaca,dar tu misogin homosexual ce esti ce poti sa spui despre o femeie….

 11. giorgi georgeana says:

  apropo comentul era stric pt ,pt printisorul giorgica.

 12. Gigel says:

  Da, giorgi, te înșeli amarnic dacă crezi că nu se vede că analfabetismul tău este dincolo de orice greșeli de tastare imaginabile. Sau dacă crezi că toată lumea este la fel de proastă ca și tine și nu observă cu cine are de-a face.

  A se vedea că tocmai reacția voastră o dovedește că este vorba despre un interlop care merica să ardă în mașină. Cu voi în portbagaj.

 13. Ponsekalnikov says:

  Am o mica curiozitate domnule ziarist. Daca “substanta inflamatoare”(presupun incendiara) a fost introdusa pe langa chedere, focul pe unde a fost introdus?