UPDATE/FOTO Altă mașină incendiată!

În această dimineață, încă un autoturism s-a făcut scrum după ce a fost incendiat în mod intenționat.

UPDATE, ora 11:14   Punctul de vedere al polițiștilor

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a admis varianta incendierii intenționate a autoturismului și continuă cercetările în acest sens. „Din primele cercetări, cauza probabilă a incendiului ar fi pornit de la una dintre anvelope, însă la faţa locului nu a fost găsit niciun recipient cu substanţe inflamabile. În cauză se continuă investigaţiile, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

UPDATE, ora 10:45

Din primele informații, se pare că mașina incendiată în această dimineață aparține unui bărbat cunoscut în oraș sub numele de Marola.  Sunt trei frați Marola, însă  mașina cu numere de Bulgaria aparține celui mai mare dintre ei, pe nume Cristi. Cei trei frați au făcut mai mulți ani de pușcărie în Austria, iar unul dintre aceștia se află și astăzi închis.

UPDATE, ora 9:29

Express de Banat vă prezintă, ca de fiecare dată, în premieră, imagini de la locul faptei. Este vorba despre un autoturism de lux, Audi A6, cu numere de Bulgaria. Deocamdată, oamenii legii nu au făcut o legătură între incidentul de aseară și răfuielile de tip mafiot care au dus la arestarea mai multor interlopi reșițeni, dar nici nu este exclusă o astfel de ipoteză. Cercetările sunt în desfășurare.

masina incendiata2

masina incendiata

 UPDATE, ora 9:10

Mașinile continuă să ardă ca niște torțe, dis-de-dimineață, în municipiul de pe Bârzava. După ce au fost incendiate mai multe mașini ale lui Cătălin Radu și cabrioletul lui Dan Mândriloiu, un alt autovehicul a avut aceeași soartă în zori de zi.

CITEȘTE ȘI: MAȘINĂ DE FIȚE, INCENDIATĂ ÎN PARCAREA KAUFLAND

ŞOCANT! METODE MAFIOTE DE ȘANTAJ

E foarte interesant că și incendiul de azi dimineață s-a produs în jurul orei cinci, ce pare o coincidență cu celelalte astfel de incidente amintite mai sus, care s-au petrecut tot în jurul orelor cinci ale dimineții.

Maşina era parcată pe Aleea Trandafirilor, iar la sosirea echipajului de pompieri incendiul se manifesta cu flacără la compartimentul motor cu risc mare de extindere la celelalte autoturisme parcate în apropiere”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”, Ancuța Balint.

CITEȘTE ȘI: GRUPAREA MAFIOTĂ, INSPIRATĂ DIN FILME

TEST MAFIOT: RĂPIT, BĂTUT ȘI ÎMPUȘCAT

CUM IAU FOC MAȘINILE DE ZECI DE MII DE EURO

Din primele verificări, pompierii aflați la fața locului au tras concluzia că mașina a fost incendiată intenționat. „Cauza probabilă de producere a incendiului poate fi, în acest caz, folosirea intenţionată a sursei de aprindere”, mai adaugă Ancuța Balint.

masina incendiata3

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. Anonim says:

    Din cauza ca e masina lu Marola a luat foc de la cacuiuc daca era masina la vreun copil de smecher sau a lu vreunu cu bani deja si gasea vinovatu ! mda …

  2. Anonim says:

    Ar trebui sa faceti o emiusiune, sau ceva de genu unde lumea sa-si spuna parerile in legatura cu tot ce se intampla in juru nostru ! Nu se mai poate trai asa in batjocura asta , Politia pe mana cu Mafia !