UPDATE/VIDEO: Percheziții la tutun cu persoane reținute!

În această dimineață, polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor desfășoară un număr de șase percheziții pe raza județului, la domiciliile mai multor persoane suspectate că se ocupă cu contrabanda de tutun.

UPDATE 12.15 – Potrivit oficialilor din cadrul IPJ, în baza datelor şi informaţiilor pe care le-au deţinut polițiștii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor, într-un dosar penal înregistrat şi instrumentat în domeniul combaterii traficului ilegal de tutun şi a producerii şi comercializării ţigărilor contrafăcute, oamenii legii au organizat şase percheziţii: trei dintre acestea au fost domiciliare, iar trei au vizat mașinile suspecților din dosar.

tutun

„Principalul suspect în dosar este un tânăr de 28 ani din Reşiţa, iar ca urmare a percheziţiilor au fost găsite şi ridicate peste 12 kilograme de tutun, cartoane, filtre, o unitate de calculator, precum şi alte bunuri. În prezent se continuă cercetările, tânărul de 28 de ani şi alte persoane implicate fiind audiaţi, iar în funcţie de rezultat se vor propune măsurile legale de privare de libertate a făptuitorilor”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

YouTube video

UPDATE ORA 08.50 – Până la această oră, oamenii legii au descoperit aproximativ 13 kilograme de tutun care au fost ridicate în vederea confiscării. Perchezițiile sunt încă în desfășurare și nu se știe deocamdată dacă și câte persoane vor fi conduse la Parchet pentru audieri.

Revenim cu amănunte! Rămâneți pe Express de Banat!

banner 1000 x 100 hd