UPDATE: A murit după ce a căzut de la etaj!

O femeie din Reşiţa a murit tragic după ce a căzut în gol de la etajul trei al unui bloc din municipiu. Poliţiştii şi o echipă de la Criminalistică iau măsurile necesare.

UPDATE: 9 Mai 2013, ora 14:00

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin susţine că nu există suspiciuni de omor în cazul bătrânei decedate: “În seara zilei de ieri, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc situat pe strada Retezat şi a murit. Nu sunt suspiciuni de omor. Cadavrul victimei a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa unde, în urma necropsiei efectuate de către medicul legist, se va stabilii cu exactitate cauza decesului”, explică Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

UPDATE: 8 Mai 2013, ora 23:00

Femeia, în vârstă de 79 de ani, a căzut în această seară de la etajul trei al unui bloc situat pe strada Retezat, Nr.3, din Reşiţa, în timp ce stătea pe balustrada balconului. Bătrâna i-ar fi zis soţului său, Olcean Gheorghe, să-i amintească la ora 22:40 să-şi ia medicamentele.

Eu am fost în camera mică şi după ce mi-a zis de medicamente am auzit deodată terasa mişcându-se, pocnituri, m-am dus dincolo şi nu mai era”, a afirmat soţul femeii, Olcean Gheorghe.

Vecinii susţin că femeia ar fi căzut accidental de la etaj. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.