Mașină de fițe, incendiată în parcarea Kaufland

Un Pontiac Cabrio a ars azi-noapte, în jurul orelor 04.30, în parcarea supermarketului din oraș. Mașina de fițe aparține soției lui Dan Mândriloiu, un cunoscut personaj local, cu funcție de conducere în firma care administrează parcările din Reșița. Cauza incendiului a fost focul intenționat.

Fostul proprietar al Pensiunii Castillo și unul dintre personajele care deține în prezent funcție de conducere în cadrul firmelor asociate să administreze parcările din Reșița, Dan Mândriloiu, s-a ales cu o pagubă de 15.000 de euro, după ce mașina soției sale a fost arsă noaptea trecută. Procesul verbal al pompierilor de la ISU „Semenic” arată faptul că incendiul ar fi fost provocat: „împrejurare determinată, folosirea intenționată a sursei de aprindere”, se arată în actele ISU „Semenic”, semnate de proprietarul mașinii.

Poliția a intrat pe fir în acest caz și anchetează cauzele în care s-a produs incendiul. Din surse oficiale, astăzi, cei doi soți urmează să depună o plângere la Poliția Municipiului Reșița. „Luăm în calcul și varianta focului intenționat și verificăm împrejurările în care s-a produs incendiul”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.