Descinderi la comercianții de alcool

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Mascații de la Investigarea Fraudelor, împreună cu angajații de la vamă au descins în această dimineață în două locații: una la Reșița și o alta în județ. Potrivit oficialilor de la poliție, nu este vorba de un grup organizat, ci de o singură persoană care scoatea bani din comercializarea alcoolului la negru.

UPDATE ORA 11.00 Descinderi la Reșița

Evaziunea fiscală este în atenția polițiștilor cărășeni. Aceștia au descins în această dimineață, în două locații, ca să prindă persoana implicată în comercializarea alcoolului „la negru”. „Descinderile sunt în derulare și la această oră. Până acum, polițiștii au confiscat 5.000 de litri de alcool”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE ORA 17.00 Polițiștii au întocmit dosar penal
Pe lângă alcool, poliţiştii au ridicat şi alte bunuri ce indicau faptul că s-au comercializat cantităţi de alcool, respectiv bidoane goale, sticle cu esenţe şi un cazan. Descinderile au avut loc atât la Reșița, cât și în localitatea Verendin.

„În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală în care este cercetat un bărbat de aproximativ 40 de ani”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

 

promovare banner maxagro Muzeul TM

 

 

 


STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/