Masa de sărbători are gustul excelenței. Smithfield România – lider responsabil în industria alimentară

Smithfield
dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Cel mai mare producător de carne de porc din România aduce de sărbători, gustul rafinat și de calitate superioară care va îmbogăți meniul preparatelor alese. Smithfield România un business de Top.

Peste 1,3 milioane de porci sunt comercializați anual pentru a oferi zilnic, clienților, produse calitative, sigure și 100% românești. Smithfield România este cel mai mare producător de carne de porc din România și face parte din concernul Smithfield Foods – cel mai mare crescător de porci și producător de carne de porc, la nivel global.

Povestea Smithfield în România a început în anul 2004. Investiția acestora, până în anul 2008, este de peste 600 milioane dolari, în mare parte în regim greenfield, dar și pentru retehnologizarea și aducerea la standarde europene a obiectivelor preluate de la vechiul complex de creștere a porcilor din Banat.

Smithfield

În cei 15 ani de activitate, cei de la Smithfield au dezvoltat un model de afacere de succes, prin performanța și experiența echipei bine pregătite. În urma investițiilor realizate până în prezent, Smithfield România funcționează în sistem integrat: Divizia Ferme, Divizia Carne Proaspătă și Divizia Mezeluri – Elit și Maier Com. De asemenea Smithfield România achiziționează anual peste 330.000 de tone de cereale de pe piața internă. Până în prezent, compania deține 47 de ferme, dintre care 5 ferme de reproducție și 41 de îngrășătorii. Alte ferme sunt gestionate împreună cu fermierii parteneri în programul Fermier Partener, la nivel național.

publicitate Timisoara banner maxagro

Pe lângă divizia de ferme zootehnice, Smithfield România deține în prezent 20.000 hectare de teren agricol în județele Timiș și Arad și operează cu două fabrici de nutrețuri combinate, care sunt printre cele mai moderne din sud-estul Europei, precum și o unitate de producție de ultimă generație, specializată în sacrificarea de porcine, tranșarea și ambalarea cărnii de porc și două stații moderne de procesare a subproduselor de origine animală și de epurare a apelor uzate.

Smithfield

Excelența operațională este și va fi mereu o prioritate pentru cei de la Smithfield România, tocmai de aceea compania investește continuu în dezvoltarea profesională a angajaților săi. Astfel, încă din prima zi vei beneficia de programe de inducție, integrare, soft skills, management și leadership.

Smithfield România oferă cadrul și echipa ideală de profesioniști care să te ajute să devii chiar tu un bun specialist!
Poți aplica acum pe: hr-recrutare@smithfield.ro

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/