Mâinile noastre – atenție deosebită în noile circumstanțe

Mâinile noastre trec printr-o perioadă intensă de expunere la factori externi. Pe lângă dezinfectații și săpunurile pe care le folosim pentru a ne igieniza mâinile, mâinile noastre mai au de trecut un test – cel al sezonului rece.

Specialiștii în îngrijirea pielii ne explică în ce mod să ne menținem mâinile fine și frumoase și ne dezvăluie câteva ritualuri. Andrada Horoba, fondatoarea WAWA Fresh Cosmetics a vorbit într-un scurt tutorial despre pașii pe care trebuie să îi parcurgem pentru a avea mâini catifelate.

,,Să previi este mai ușor decât să tratezi. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să exfoliezi pielea pentru a elimina celulele moarte. Recomandarea mea este de a folosi un săpun natural, care conține substanțe de spumare doar din ingrediente vegetale. Întotdeauna când faci curățenie sau speli vasele este obligatoriu să folosești mănușile de menaj. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este acela că trebuie să aplici cremă pe mâini întotdeauna când ieși din casă. Indicat este să folosești o cremă hidratantă și cu un efect emolient de 3-4 ori pe zi. Un alt aspect important la care țin mult este acela ca seara, înainte să te pui la somn, după ce aplici un strat generos de cremă pe mâini, să porți o pereche de mănuși de bumbac”, spune Andrada Horoba pe pagina WAWA Fresh Cosmetics.

Despre WAWA Fresh Cosmetics

Produsele WAWA sunt concepute în laboratorul cu același nume și sunt avizate de experți. Andrada Horobu, fondatoarea liniei de cosmetice, a gândit produsele din prisma rolului de mamă și grija pe care trebuie să o acorde ei înșiși și celor dragi. Multe dintre produse sunt concepute pentru a trata probleme ale pielii precum acneea sau dermatita. Produsele sunt personalizate în funcție de problema și tipul de ten pe care fiecare client îl are. Produsele concepute se adresează și îngrijirii și întreținerii tenului la orice vârstă. De ce Fresh? Pentru că produsele au în compoziție termenul „natural” pentru proprietăți ale plantelor și fructelor din jurul nostru. Produsele sunt fabricate chiar în România.

Pe Andrada Horoba o găsiți pe pagina de Facebook WAWA Fresh Cosmetics, unde puteți lua legătura direct cu ea printr-un mesaj. Puteți studia gama de produse pe site-ul oficial WAWA.