FOTO. SUV-uri Mercedes Benz de ultimă generație testate pe șoselele din Banat

gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

SUV-uri Mercedes – Benz de ultimă generație au făcut un adevărat spectacol auto pe șoselele din Banat. Frumoasele autoturisme au fost testate în cadrul Caravanei SUV-urilor, eveniment organizat de Casa Auto Timișoara, în perioada 5-6 septembrie. 

4×4, înalte și gata de experiențe pe teren, SUV-urile din generațiile GLA, GLB, GLC, GLC Coupe și GLE au ieșit la plimbare prin Banat. Autoturismele au fost testate în cadrul unei caravane organizate de Casa Auto Timișoara, iar timp de două zile, mașinile au parcurs traseul: Timișoara – Reșița – Văliug – Gărâna – Brebu – Slatina Timiș – Caransebeș – Lugoj – Buziaș. Mașinile au circulat atât pe asfalt, cât și pe terenuri secundare pentru a se testa proprietățile lor.

publicitate online in ziar Express de Banat

,,Weekend-ul trecut am avut Roadshow cu cele mai noi SUV-uri de la Mercedes – Benz. Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a două zile, pe același traseu, dar cu invitați diferiți. Pe acest traseu s-au putut testa autoturismele, atât pe asfalt cât și pe macadam, cu serpentine și peisaje superbe”, au declarat reprezentanții Casei Auto Timișoara.

Cu o prezență pe piața locală de peste 24 de ani și cu o structură organizatorică și servicii aliniate la standarde europene, Casa Auto Timișoara, Centru Autorizat de Vânzări și Service pentru mărcile Mercedes-BenzMitsubishiFord si Hyundai, deține și un parc de auto rulate multimarcă și oferă serviciul de auto rulate pe comandă. De asemenea, gama vastă de servicii, cuprinde:

publicitate Timisoara banner maxagro
 • vânzare autovehicule noi
 • vânzare autovehicule rulate
 • soluții de finanțare și asigurări
 • Business Solutions – flote auto
 • sistemul de vânzare trade in / buy-back
 • comercializarea de piese de schimb și accesorii
 • Bosch Car Service – service multimarca
 • revizii periodice în perioada de garanție și post garanție
 • operații de tinichigerie/vopsitorie
 • consiliere pentru daune 24/24
 • mașină la schimbCasa Auto Timișoara dispune de un centru integrat de vânzări și service pentru mărcile Hyundai și Mitsubishi, care se alătură celorlalte locații, respectiv cele pentru mărcile Mercedes-Benz și Ford. Noul centru se întinde pe o suprafață construită de cca 1800 mp și a fost realizat în conformitate cu cele mai înalte standarde cerute de producători.
In aceeași locație se oferă clienților, pe standuri separate, service pentru orice marcă prin noul centru de excelenta Bosch Car Service. Serviciile puse la dispoziție sunt: întreținere și reparații, întreținere periodică, schimb ulei și filtre, testare echipamente, geometrie computerizată, diagnoză computerizată, tinichigerie/vopsitorie, comercializare piese de schimb de origine, accesorii auto, etc.

Casa Auto Timișoara este membră a Grupului Țiriac și face parte din rețeaua de dealeri TiriacAuto care își desfășoară activitatea în 65 de locații mono-brand sau multibrand, asigurând o acoperire națională și oferind servicii complete și diferențiate în funcție de cerințele fiecărui client. Apartenența la această rețea asigură clienților servicii unitare de cea mai înaltă calitate, cu cele mai bune preturi și facilitați de care pot beneficia în toată țara, în oricare dintre locațiile Grupului TiriacAuto existente.

STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/