Picnic cu tort la cel mai mare centru comercial din vestul țării. Vița de Vie și The Mono Jacks concertează la un an de la inaugurarea Iulius Town

În acest weekend, cel mai mare centru comercial din vestul țării îi cinstește pe cei care îi trec pragul, la aniversarea de un an de la inaugurarea Iulius Town. Timișorenii vor avea parte de trei zile de picnic urban cu multe surprize.

De vineri până duminică are loc Picnic in my Town, un eveniment care se adresează activităților de familie și care găzduiește un street food festival diversificat, cu delicatese culinare din toată lumea. Chef Foa este invitat special în cadrul picnicului urban. El va prepara un tort aniversar surpriză pentru cei prezenți.

La Iulius Town vor fi organizate și mai multe evenimente culturale: muzică live, stand-up comedy și ateliere pentru copii. Zâmbetul va fi adus pe buze de comedianții Natanticu și Alex Zob, iar în concerte vin băieții de la Vița de Vie și cei de la The Mono Jacks. În cadrul picnicului urban au loc și activități pentru copii – teatru, ateliere de creație și de gătit, iar magazinele din Iulius Mall au pregătit reduceri exclusive, iar clienții vor fi răsplătiți cu peste 3.000 de premii.

leader board 728 x 90 px

„Iulius Town organizează o aniversare cu multe surprize la un an de la inaugurare, în perioada 11-13 septembrie 2020. Astfel, timișorenii sunt așteptați la Picnic in my Town, un eveniment cu preparate delicioase, făcute din cele mai proaspete ingrediente, muzică de calitate și activități pe care nici un gurmand nu ar trebui să le rateze. Și pentru că suntem pasionați de tot ceea ce înseamnă mâncare bună, am pregătit un concept yummy de street food festival. De vineri până duminică aromele ispititoare vor cuprinde Iulius Gardens. Ce puteţi savura? Evident, burgeri suculenți, pizza proaspăt scoasă din cuptor, tacos gustoși, mâncare grecească și asiatică aromată și faimoasele waffles belgiene. Doza de vitamine o puteți lua de la truck-urile cu fresh-uri și cafea, iar paharul de șampanie aniversară de la Prosecco Van. În plus, cunoscutul chef Foa va pregăti cea mai mare Pavlova aniversară, care va fi împărțită cu publicul.”, transmit cei de la Iulius Town.

Programul evenimentelor din acest weekend îl puteți găsi pe Picnic in my Town. Pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică, sunt asigurate spații de dezinfectare, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.