FOTO. S-au deschis porțile Salonului Industriei Ușoare, ediția de vară

Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește, până în data de 2 august, cea de-a doua ediție de vară a Salonului Industriei Ușoare. Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică este un program restrâns, între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

Sunt prezenți producători din întreaga țară, la manifestarea expozițională organizată de peste 25 de ani, care  expun o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte (de stradă, pentru cei mici, dar și sport), lenjerie intimă, încălțăminte de piele, feminină sau elegantă, marochinărie și chiar accesorii. Pe lângă aceasta, expozanții comercializează produse naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint și chiar produse alimentare, cum ar fi standul de condimente din acest an. Comercianții spun că preturile sunt acceptabile, pentru toate categoriile de cumpărători.

Ca de fiecare dată, în exteriorul clădirii se desfășoară Târgul de produse tradiționale, unde veți găsi preparate tradiționale, dulciuri de casă, produse apicole și articole de artizanat.
Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/