Iniţiativa lui Fritz: Hartă a amintirilor de Ziua Timişoarei

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS la Primăria Timişoara, vine cu o idee inedită de a celebra ziua oraşului, în 3 august. Acesta şi-a propus să realizeze o hartă cu amintirile timişorenilor.

Ce anume vă leagă de Timişoara? Care sunt amintirile care v-au marcat în acest oraş? Dacă aveţi lucruri deosebite de împărtăşit o puteţi face chiar cu ocazia Zilei Timişoarei. Nu trebuie decât să le trimiteţi lui Dominic Fritz pentru a realiza o hartă cu cele mai frumoase aminitiri.

,,Timişoara este o sumă a poveştilor noastre. În 3 august ne propunem să dezvăluim o hartă a amintirilor timişorene. Rugăm cetăţenii să ne trimită amintirile lor, legate de anumite locuri din Timişoara. Pe pagina Dominic.ro/amintiri , puteţi marca anumit loc din Timişoara pe care îl asociaţi cu un nou început din viaţa voastră, cu o veste bună sau cu o întâmplare care v-a bucurat sau care v-a schimbat viaţa”, a precizat Dominic Fritz.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Candidatul USR Plus vrea să adune amintiri ale timişorenilor de toate vârstele, deoarece proiectul pe care vrea să îl construiască se bazează pe fiecare dintre timişoreni şi pe poveştile lor.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/