Dumbrăvița are un nou candidat pentru Primărie! Horia Bugarin își dorește o schimbare în administrație

untitled design set 970x90 px

Horia Bugarin își dorește progres pentru Dumbrăvița! Candidatul Alianței USR-PLUS consideră că un om de afaceri care poate atrage profesioniști din diverse domenii poate revitaliza administrația locală.

Alianța USR-PLUS îl susține pe Horia Bugarin pentru Primăria Dumbrăvița. După un proces lung pentru desemnare, candidatul a demonstrat că îndeplinește criteriile profesionale și este capabil să contureze o administrație competentă în comună. Domiciliat în Dumbrăvița de mai mult timp și cu o carieră construită în mediul de afaceri, Horia Bugarin și-a dezvoltat capacitatea de a găsi soluții pentru probleme prin organizare și atragerea experților în proiecte. Candidatul și-a făcut autocaracterizarea și spune despre el că este: „un profesionist capabil și orientat spre rezultate, pentru care primează munca în echipă alături de oameni competenți. Aceasta este cheia succesului meu. Valorile care îmi conduc activitatea sunt integritatea, îmbunătățirea continuă, atitudinea proactivă și pozitivă, iar sloganul după care îmi ghidez viața este nu există probleme, ci situații la care trebuie găsite soluții. Nu sunt perfect, nu am peste tot răspuns, nu cunosc tot, dar pot și vreau să fiu mai bun și atunci când greșesc îmi asum”.

Candidatul nu este mulțumit de modul în care Dumbrăvița este administrată și crede că aleșii actuali nu știu cum să fructifice potențialul comunei. „Tot auzim că Dumbrăvița este printre cele mai bogate comune din țară, dar oare vedem noi asta când privim în jurul nostru? Mă doare sufletul când văd acest potențial uriaș risipit de către oameni incompetenți sau pur și simplu răuvoitori. Am experiența necesară să produc o schimbare reală, palpabilă. Îmi doresc să atragem cât mai mulți profesioniști care să găsească soluții inovatoare chiar și la cele mai mari provocări ale comunei”, a declarat Horia Bugarin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/