Mâinile eroilor din linia întâi trebuie să fie sănătoase și îngrijite

Igiena mâinilor este subiectul principal în această perioadă și mai ales când ne raportăm la sănătatea și îngrijirea mâinilor cadrelor medicale.

Una dintre cele mai importante campanii promovate intens pe toate canalele de comunicare este cea a spălatului excesiv pe mâini, singura modalitate de a ține temutul Coronavirus departe de sănătatea oamenilor.

Peste tot auzim că trebuie să ne spălăm pe mâini! La televizor, pe rețelele de socializare, toți în jurul nostru se spală excesiv pe mâini! Am văzut pe Facebook chiar și postări în care lumea se spală pe mâini și cântă melodia favorită. Câteodată e bine să facem haz de necaz. Dar revenind la lucruri mai serioase, spălatul pe mâini cu săpun trebuie să fie cât mai des și de minim 20 de secunde, pentru a îndepărta microbii și virușii, însă în urma tuturor acestor procedee de igienizare cu săpun și dezinfectați pilea a avut de suferit.

Substanțele de spumare sunt cele care curăță microorganismele dăunătoare, dar în același timp, elimină și grăsimile și uleiul care protejează pielea. De aceea, pielea este acum stresată și expusă. Din această cauză pot apărea iritații, roșeață și mâncărimi, iar dermatologii recomandă utilizarea cremelor naturale cu efect antiinflamator.

Împreună facem fapte bune! Doctorii, polițiștii, militarii, jandarmii au mâinile distruse. Tu îi poți ajuta!

Compania Wawa Fresh Cosmetics vine în sprijinul oamenilor din linia întâi (medici, polițiști, militari), cu ajutorul campaniei „Mâini Fericite” prin care, cine cumpără o cremă de mâini, care este la un preț fără adaos, face și o faptă bună. La fiecare cremă cumpărată, compania donează o cremă Spitalului Județean sau altei instituții publice. Prin urmare, în doar câteva zile, de la lansarea campaniei peste 400 de  creme “Mâini fericite” au fost cumpărate și tot atâtea vor fi donate, după cum informează Andrada Horoba, co-fondatoarea companiei Wawa Fresh.

„Cristina lucrează în prima linie, iar mâinile ei au foarte mult de suferit în această perioadă. Și-a comandat de la noi atât gelul de igienizare pe bază de alcool 70% Neodes, cât și crema reparatorie “Mâini Fericite”: «Aceste două produse sunt grozave. Eu port mănuși 12 ore pe zi. Toată lumea trebuie să le aibă la un preț decent și să se bucure de beneficiile lor. Eu susțin produsele. Toți ar trebui să o facem!» Am ascultat-o și am compus setul “Mâini protejate”, se arată pe pagina de Facebook a Wawa Fresh Cosmetics.

Toți cei care susțin lupta împotriva COVID 19 pot continua să se alăture și acestei campanii, care merită să fie auzită și promovată. Avem grijă de noi, avem mâini sănătoase.