„Luminița Jivan a mințit peste tot cu nerușinare, îi minte pe toți primarii! A distrus bugetul orașului pe 2019!”

Șefa PSD Caraș-Severin, candidată pentru Parlamentul European, e atacată fără menajamente de primarul orașului Bocșa după ce social-democrații au făcut scut în jurul deputatei și i-au atribuit acesteia merite în implementarea proiectelor în orașul lui Eugen Cismăneanțu.

Edilul-șef al Bocșei i-a povestit lui Victor Ponta cum a fost tras pe sfoară de deputata PSD Luminița Jivan, ajunsă între timp președinte PSD Caraș-Severin. Social-democrații au ripostat, susținând că, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, la Bocșa ajung sume fabuloase pentru investiții. Astfel că, Cismăneanțu nu ar avea niciun motiv să se plângă și să spună că nu a fost susținut de Luminița Jivan și de guvernarea PSD. Prin vocea lui Mirel Pascu, coordonatorul de campanie al PSD, primarului Bocșei i s-a sugerat chiar să arate recunoștință față de Liviu Dragnea, omul căruia i s-ar datora acest program de investiții. Numai că, Eugen Cismăneanțu a luat pur și simplu foc auzind una ca asta.

„Pentru că s-a făcut referire la PNDL 2, programul prin care reabilităm 53 de străzi, trebuie să clarificăm un lucru pentru toți pesediștii și pentru toți cei care cred că Luminița Jivan a avut vreo implicare. Nu a avut niciuna! Proiectul respectiv a fost depus în 2014, când doamna Jivan nu era deputat, când probabil făcea cafele foarte bune. Niciun politician nu a avut vreo contribuție în acest proiect, singurul care știa de el este Ion Mocioalcă. Îi mulțumesc că nu m-a încurcat, pentru că putea să o facă. Doamna deputat nu suportă adevărul?! A mințit peste tot cu nerușinare! Îi minte pe toți primarii! Repet, nu a avut nicio implicare în PNDL 2 la Bocșa, care într-adevăr, e cel mai mare proiect pe orașe din țară. Implicarea Luminiței Jivan e egală cu zero! Să văd cum demonstrează Luminița Jivan că s-a implicat în proiectele de la Bocșa. I-a mințit pe toți că ea s-a implicat. S-a implicat atât de tare că a distrus bugetul local pe 2019, tăind tot ce înseamnă investiții și reparații, ca să dea bani la culte, la biserici, că e campanie electorală. Asta a făcut PSD-ul la Bocșa! Eu am documente cum am depus proiectul cu cinematograful, dar el nu se mai regăsește la CNI (n.r. – Compania Națională de Investiții), motiv pentru care l-am depus apoi pe fonduri europene. Când minți în stânga și-n dreapta, ajungi să crezi în minciunile tale! Și ar mai fi ceva. Guvernul PSD a aprobat bugetul PNDL din bugetul României, nu din bugetul PSD!”, a declarat Cismăneanțu pentru expressdebanat.ro.

Primarul Bocșei nu se oprește aici. Aduce în discuție un alt proiect foarte important pentru oraș, care, de asemenea, a intrat într-un impas. Iar Luminița Jivan nu ar fi deloc străină de acest lucru! „Pe surse, am aflat că se laudă că proiectele pe fonduri europene pe care le are Primăria Bocșa sunt blocate în Ministerul Dezvoltării. Știți ce e curios?! Eu aștept de șase luni semnarea contractului pentru achiziția a patru autobuze electrice, pentru realizarea a 8 km de piste de bicicletă și a altor obiective în Bocșa!”, afirmă același Cismăneanțu.

CITEȘTE ȘI:
„Cismăneanțu nu reușește să întrețină ce am lăsat eu în 2012!”

Șefa PSD Caraș-Severin l-a dus de nas și pe primarul Bocșei: „Mi-a cerut proiecte, când am fost la minister nici măcar nu le-am mai găsit!”

banner 970 x 250