„Cismăneanțu nu reușește să întrețină ce am lăsat eu în 2012!”

Fostul primar al Bocșei, social-democratul Mirel Pascu, a sărit în apărarea șefei PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, acuzându-l pe Eugen Cismăneanțu că și-ar ascunde nerealizările administrative în spatele unor minciuni!

Coordonator al campaniei PSD în Caraș-Severin, Mirel Pascu a luat-o în brațe pe Luminița Jivan, candidata partidului la europarlamentare, după ce primarul PMP al Bocșei o acuzase că l-a dus de nas cu privire la aprobarea mai multor proiecte. „Cismăneanțu simte că PMP intră la apă, că nu va face pragul și nu va intra în Parlamentul European și atunci încearcă să-și găsească un partid. Nu ar fi pentru el o problemă schimbarea partidului, pentru că ar fi al treilea parid la care ar pleca din PMP sau dacă se desființează PMP-ul!”, a replicat Pascu.

Referitor la proiectele pentru care administrația locală de la Bocșa așteaptă finanțare, Mirel Pascu susține că Eugen Cismăneanțu nu face altceva decât să plângă pe umărul lui Ion Mocioalcă sub pretextul că nu-i dă Dragnea bani. „Eu întreb, cum e cu cele 10 milioane de euro pentru 53 de străzi în Bocșa, care sunt în procedura licitației?! Eu cred că trebuia să iasă public și să-i mulțumească lui Dragnea. Dacă nu era Programul Național de Dezvoltare Locală, la Bocșa nu se întâmla nimic. Cismăneanțu nu reușește să întrețină ce am lăsat eu în 2012!”, a mai spus social-democratul.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Acesta pune la îndoială credibilitatea pe care o are Cismăneanțu în momentul de față, dar și victoria acestuia în alegerile locale din 2016, când, dă pesedistul de înțeles, adversarul său politic ar fi driblat legea. „În ceea ce privește acuzele față de doamna deputat, spune Mirel Pascu, cred că bate câmpii. Dovadă sunt primarii PSD, PNL și alții care îi mulțumesc public doamnei deputat. Oare toți acești 40-50 de primari mint și doar Cismăneanțu are dreptate?! E campanie electorală și Cismăneanțu încearcă să se agațe de numele doamnei deputat. Vreau să-i amintesc că a câștigat alegerile la Bocșa cu aproximativ 70 de voturi. Și acelea din afara orașului! Zorlențul a rămas fără votanți, deodată s-au mutat la Bocșa și comuna a rămas fără votanți. Cine vorbește de credibilitate?!”

 

CITEȘTE ȘI:

Șefa PSD Caraș-Severin l-a dus de nas și pe primarul Bocșei: „Mi-a cerut proiecte, când am fost la minister nici măcar nu le-am mai găsit!”

banner 970 x 250