Se fac demersuri pentru lărgirea unui important drum județean. Vezi detaliile aici!

Consiliul Județean Timiș a contractat serviciile de elaborare a studiului de fezabilitate pentru lărgirea la patru benzi a Drumului Județean 692, sectorul dintre DN 69 și Sânandrei. Investiția presupune o extindere față de limita de proprietate a beneficiarului, astfel că prestatorul va elabora și documentațiile privind exproprierea terenurilor, necesare executării lucrărilor.

Consiliul Județean a alocat 75 de zile pentru realizarea SF-ului și 100 de zile pentru obținerea terenului, în acest caz nefiind incluse în calculul duratei termenele aferente avizărilor și emiterilor de hotărâri/decizii de către beneficiar și OCPI.

„Creștem capacitatea drumului, viteza de deplasare, cât și siguranța și confortul utilizatorilor. Ne-am asigurat că prin serviciile contractate vom avea o bună parte din documentație finalizată. Mă refer aici și la exproprierea terenurilor pentru cauză de utilitate publică. După ce primim aceste documente, vom putea licita proiectarea și execuția lucrării, în cursul acestui an. Ne-am propus să lărgim toate drumurile județene care fac legătura dintre Timișoara și comunele periurbane. Așa se face că vor intra în lucru și drumurile către Moșnița Nouă și Dumbrăvița”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Principalii beneficiari ai investiției sunt cei aproape 6.000 de locuitori din Sânandrei, la care se adaugă cei care utilizează traseul în scopuri comerciale sau cei în tranzit spre alte localități.

publicitate si promovare online banner maxagro