Pierde PNL teren în Timișoara? Un sondaj i-a stricat duminica lui Nicolae Robu

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Primarul Timișoarei și-a șters unul din deja faimoasele sale sondaje de opinie postate pe Facebook. Nicolae Robu și-a întrebat fanii virtuali dacă vor vota sau nu PNL la alegeri. Răspunsurile l-au făcut, până la urmă, să apese „Delete”, dar concurenții politici nu au lăsat acest lucru să treacă neobservat!

În sondaj, doar 37% din fanii paginii Nicolae Robu au răspuns că vor vota cu PNL, în timp ce 63% au precizat că nu vor vota cu partidul din care face parte primarul Timișoarei. Cei care au votat „Nu” și-au exprimat opțiunile în comentariile aferente sondajului. Mulți respodenți spuneau că vor vota cu USR-PLUS. În repetate rânduri, Robu a declarat că apreciază enorm susținătorii celor două partide, grupare acum într-o alianță pentru europarlamentare, dar că nu îi respectă la fel și pe cei din cele două partide apărute în ultimii ani. În aceste condiții, sondajul a fost șters, până la urmă, de primar.

De altfel, într-un comentariu care a dispărut cu tot cu sondajul șters, Robu precizează că USR-PLUS e de fapt, „pe blat” cu PSD, marele său adversar. „Am fi fost scăpați demult de PSD dacă dl. Cioloș și alți o mulțime de «oameni noi» – ce glumă, cât tupeu! – n-ar fi guvernat în melanj cu PSD, depășind cu mult eroarea făcută de PNL în proiectul rămas de tristă amintire, USL. Dar, PNL își recunoaște greșeală, alții fac pe neprihăniții!”, a postat Robu, ca răspuns la comentariul unei doamne ce spune că va vota cu USR- PLUS.

1000x100 (4)

PLUS Timiș spune că primarul este panicat de perspectiva rezultatului alegerilor

PLUS Timiș a reacționat cu un comunicat de presă prin care susține că Robu se simte amenințat de succesul USR-PLUS. „Stimate domnule Robu, am citit cu mâhnire comentariile de la postarea dumneavoastră intitulată «sondaj nr. 31» în care puneți în opozitie PNL cu Alianța 2020 USR PLUS. De ceva vreme, retorica dumneavoastră este în perfectă contradicție cu susținerea  faptului că PSD este adversarul nostru, al tuturor. Ceea ce eu sesizez, în schimb, este că dumneavoastră sunteți cuprins de panică, panică provenită din ascensiunea unei forțe politice noi, una care nu a fost părtașă la celebra UNIUNE SOCIAL LIBERALĂ dintre PSD și PNL, printre ai cărei artizani și susținători fervenți ați fost. Această forța respinge hoția generalizată, incompetența și lipsa de etică”, spun cei de la PLUS.

De asemenea, cei de la PLUS promit că vor face politică „decentă, fără hoție”. „Stimate domnule Robu, noi ne-am implicat în politică tocmai pentru că nu am văzut o alternativă reală și credibilă până acum, ne-am săturat să vedem cum opoziția dă mâna cu puterea pentru obiective personale. Da, atât eu cât și colegii mei din PLUS Timiș suntem acei oameni noi de care vă este atâta teamă. Pe bună dreptate trebuie să vă fie teamă pentru că vom arăta că se poate face politică și altfel. Vom arăta că există politică decentă, fără hoție. Noi, cei din PLUS, începem să construim atât în județul Timiș, cât și în România”, se mai arată în comunicatul semnat de Radu Vlădescu, coordonatorul regional al PLUS Timiș.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/