Inaugurare pentru vizitare! Ștrandul din Lugoj se deschide electoral, doar pentru plimbări pe marginea bazinelor

Situație de toată jena la Lugoj, unde administrația locală va deschide noul ștrand municipal doar pentru… vizite de agrement, chiar dacă promitea inaugurarea în luna mai. De vină nu este incompetența Primăriei Lugoj, ci vremea de afară, după cum susțin conducătorii orașului.

Conform anunțului făcut de Primăria Lugoj, ștrandul municipal se deschide joi, 23 mai, însă va putea fi doar vizitat pentru o perioadă de patru zile. Lugojenii interesați să vadă cum arată ștrandul finalizat sau noul muzeu în aer liber îl pot vizita de joi până duminică, fără însă să facă baie în bazine, ci doar să vadă cu ochii lor cum arată investiția la final de proiect.

Francisc Boldea, primarul orașului, dă vina pe vremea instabilă pentru amânarea deschiderii oficiale a ștrandului, care se va deschide de îndată ce temperatura apei va ajunge la 21 de grade.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Având în vedere că temperatura apei este de 15 grade, nu îl putem deschide încă. Joi, vineri, sâmbătă și duminică vom face un program de vizitare a zonei de agrement. Imediat ce temperatura apei va ajunge la 21 de grade, îi vom da drumul. Nu poți să faci baie în apă de 15 grade, oamenii pot doar să vadă ce s-a făcut. Se va da mai apoi drumul, nu va fi o zi sau oră cu deschidere oficială, pur și simplu vor putea merge când temperatura o va permite”, a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Edilul-șef al Lugojului se pare că are o plăcere pentru deschiderea unor obiective care nu funcționează, în urmă cu trei ani, tot în campanie electorală, invitând lugojenii să vadă lucrările finalizate la bazinul acoperit sau spa-ul lugojean. De atunci, clădirea care adăpostește bazinul de înot, jacuzzi, spa și alte facilități a rămas închisă pentru lugojenii dornici de distracție.

banner 970 x 250