Rareş Bogdan a luat din nou pulsul Lugojului, dar şi al Făgetului. Urmează județul Caraș-Severin

Rareş Bogdan, candidatul Partidului Naţional Liberal la europarlamentare, a revenit în zona de est a judeţului Timiş, de data aceasta luând pulsul pieţelor din Lugoj şi Făget. În cele două oraşe, Rareş Bogdan a dorit să viziteze şi unităţile spitaliceşti, care deservesc împreună o populaţie arondată de circa 120.000 de locuitori.

Atât la Lugoj, cât şi la Făget, Rareș Bogdan a fost primit cu căldură, candidatul care deschide lista liberală fiind o figură familiară multora, din postura sa de om de televiziune.

La Făget, Rareş Bogdan a fost întâmpinat şi de administraţia liberală a urbei, primarul Marcel Avram şi viceprimarul Vasile Sita. După ce a luat cunoştinţă la faţa locului cu problemele Spitalului Orăşenesc din Făget, candidatul liberal a dorit să vadă şi Spitalul Municipal Lugoj, cu părţile sale bune şi mai puţin bune.

Alături de Rareş Bogdan, delegaţia liberală care a sosit vineri la Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei”, în jurul orei 12.30, a fost compusă din Alina Gorghiu, fost preşedinte al partidului, Claudiu Buciu, preşedintele filialei Lugoj a Partidului Naţional Liberal şi membri ai conducerii PNL de la Timişoara.

Directorul spitalului lugojean le-a prezentat oaspeţilor sectoarele renovate ale instituţiei pe care o conduce, dar şi secţiile care au mare nevoie de fonduri pentru a ajunge măcar la nivelul primelor, contrastul dintre ele fiind evident. Printre altele, au fost vizitate Blocul Operator, secţiile de Neonatologie şi Obstretică-Ginecologie.

Fondurile europene rămân o opţiune importantă de dezvoltare pentru Spitalul Municipal Lugoj, iar facilitarea obţinerii lor stă în puterea celor pe care îi vom trimite la Bruxelles, a fost una dintre concluziile discuţiilor purtate la Lugoj.

Rareș Bogdan va fi prezent miercuri, 22 mai, și în județul Caraș-Severin, alături de șeful PNL, Ludovic Orban. Una dintre opririle confirmate deja este în centrul Reșiței, la ora 17.00.

banner 970 x 250