Șefa PSD Caraș-Severin l-a dus de nas și pe primarul Bocșei: „Mi-a cerut proiecte, când am fost la minister nici măcar nu le-am mai găsit!”

Eugen Cismăneanțu i-a povestit fostului premier Victor Ponta cum a fost mințit de deputatul PSD Luminița Jivan în legătură cu sprijinul promis pentru obținerea finanțării mai multor proiecte.

Primarul Bocșei a desființat-o în fața lui Ponta și Mocioalcă pe șefa PSD Caraș-Severin, despre care a povestit cum a venit să-i întindă o mână de ajutor. Una falsă! „Știți ce-am pățit cu doamna Luminița Jivan?! Mi-a cerut proiectul privind modernizarea cinematografului, o clădire în paragină din imediata vecinătate a primăriei. Pentru că nu s-a întâmplat nimic, după o vreme m-am dus la București. Știți ce?! Nici măcar nu am mai găsit proiectul! Nu era niciunde dosarul nostru! Asta este doamna Jivan. Mi-a spus să-i dau toate proiectele pe care le am, nu doar cinematograful. Riscam să nu mai găsim niciunul!”, i-a mărturisit Cismăneanțu liderului Pro România.

Ponta a acceptat invitația primarului Bocșei, s-au deplasat împreună la cinematograful aflat în paragină, iar un funcționar al Primăriei a adus chiar dosarul cu proiectul privind reabilitarea și modernizarea imobilului, să vadă și fostul premier cu ochii lui cum ar fi trebuit să arate clădirea. „Am discutat despre proiectele pe care le-am depus pe fonduri europene, mai exact, Modernizarea Casei de Cultură, a Cinematografului, dar şi a Parcului Central, în valoare totală de aproximativ 13 milioane euro. Le mulţumesc pe această cale, pentru interesul manifestat faţă de problemele oraşului Bocşa”, a declarant Eugen Cismăneanţu după vizita fostului premier.

banner 970 x 250