Cărășenii își doresc politicieni curați și energici care să-i reprezinte!

untitled design set 970x90 px

Aflați săptămâna trecută în campanie electorală în Reșița, Caransebeș, Anina, Oravița și Bocșa, membrii Alianței 2020 USR PLUS au prezentat trei motive pentru ca lumea să se prezinte în 26 mai la urne.

Campania pentru alegerile europarlamentare i-a adus pe membrii Alianței 2020 USR PLUS în mai toate orașele și satele cărășene, săptămâna aceasta urmând să să aibă loc întâlniri cu simpatizanții din Băile Herculane și de pe Clisura Dunării, la Moldova Nouă. „Echipele de voluntari au bătut la pas satele din Caraș-Severin, locuri în care implicarea tinerilor în viața comunității este așteptată și reprezintă o speranță pentru un viitor mai bun. Feedback-ul a fost pozitiv în localitățile pe care le-am parcurs:  cărășenii își doresc politicieni curați și energici care să-i reprezinte, oameni noi care să aducă o schimbare de mentalitate la nivelul administrației locale și centrale”, au transmis liderii USR PLUS.

Alianța 2020 insistă în aceste ultime zile de campanie pe trei motive pentru care cărășenii ar trebui să se prezinte la vot în 26 mai. În primul rând, USR-iștii ar fi singurii care s-ar fi bătut cu adevătat cu PSD în ultimii doi ani. „Am fost în stradă la OUG 13, am fost în stradă pe 10 august, am avut colegi care au stat prin spitale în urma intervenției jandarmilor. Am făcut grevă în Parlament ca să blocăm maltratarea legilor Justiției. Am contestat la Curtea Constituțională fiecare abuz legislativ al PSD-ului. Am strâns un milion de semnături pentru Fără Penali în Funcții Publice și peste 100.000 pentru Oameni noi în politică!”, subliniază cei din Alianța 2020.

Un alt motiv pentru o prezență numeroasă la urne, spun liderii USR PLUS, ar fi faptul că n-au fost parte a „farsei politico-interlope din ultimii 30 ani”. Membrii Alianței, oameni noi în politică, atrag atenția și asupra „performanțelor”  politicienilor români din ultimii 30 de ani, care nu au fost în stare să facă nici măcar o autostradă care să lege provinciile istorice, niciun spital regional nou sau să elimine WC-urile din curțile a sute de școli. „Acei câțiva dintre noi care au fost pentru puțină vreme în administrație au fost ca o gură de aer proaspăt, au arătat că România poate fi guvernată și altfel, nu doar prin hoție și prostie. Al treilea motiv este faptul că știm foarte clar ce vrem să facem pentru România în Parlamentul European. Suntem primii care am prezentat un plan concret pentru România în Europa: legislație europeană anti-corupție, mai mulți bani europeni pentru spitalele și autostrăzile din România, extinderea programului Erasmus pentru liceeni, programe pe bani europeni pentru românii din Diaspora care se întorc acasă și deschid afaceri în România”, au mai afirmat reprezentanții Alianței 2020 USR PLUS.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/