Tactici secretoase în campania europarlamentarelor! Reușita – un joc de noroc?!

banner publicitar

Strategie învăluită în mister la malul Dunării! Responsabil de campania Partidului Național Liberal, în Moldova Nouă, pentru alegerile europarlamentare, primarul Torma are câțiva ași ascunși în mânecă pentru un rezultat bun. Inclusiv pe cel de ROȘU…?

Modul în care evoluează campania liberalilor din Reșița, cu privire la alegerile din 26 mai, pare să depășească, de departe, modul în care decurg lucrurile în orașul de la malul Dunării. Cum motivează edilul Torma activitatea de campanie a partidului său în orașul pe care-l conduce? „Fiecare dintre noi are un plan în activitatea pe care o desfășurăm în această campanie. Eu sunt responsabil de campania PNL pe orașul Moldova Nouă. Trebuie să recunoaștem că orașul Moldova Nouă nu este un oraș ușor pentru partidele de dreapta, având un istoric consistent al partidelor de stânga sau, în cel mai bun caz, de centru-dreapta”.

Având în vedere trecutul politic al administrației publice locale din Moldova Nouă (dominat de trandafiri), Adrian Torma e conștient că, în producerea schimbării, la acest capitol, rezultatul alegerilor din 2016 nu este suficient: „Din 1996, noi nu am mai avut primar PNL. Abia în 2016 a venit această schimbare. Oamenii nu se pot adapta foarte rapid la principiile și schimbările de dreapta. Am avut surpriza ca, poate, în anumite alegeri, stânga să fie mai bine reprezentată între cetățeni”.

Încrezător, primarul orașului din Clisura Dunării va-ncerca să scoată un rezultat bun, în urbea pe care o conduce, pentru PNL, însă fără să dezvăluie cum are de gând să obțină rezultatele dorite: „Noi vom încerca să scoatem un rezultat onorabil pentru Partidul Național Liberal pe orașul Moldova Nouă! Evident, nevrând să dezvăluim tactica noastră celor care ne citesc”.