Luca Mălăiescu, despre incompatibilitatea ANI: „Este o aberație!”

Agenția Națională de Integritate l-a declarat astăzi incompatibil pe primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu. Motivele aduse în prim-planul încălcării legii sunt legate de faptul că edilul-șef ar fi administrator la o societate comercială.

„Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 26 iunie 2012, întrucât deține, simultan cu funcția de primar, și funcția de administrator al unei societăți comerciale, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”, se arată în comunicatul de presă transmis de oficialii ANI, în cursul acestei zile.

Contactat telefonic de reporterii Express de Banat, Luca Mălăiescu a precizat că nu deține nicio firmă, iar la funcția de administrator a renunțat încă din perioada în care ocupa funcția de consilier județean.

„Este exclus! Nu sunt administrator la nicio societate comercială. ANI trebuie să dovedească cu acte acest lucru. Nu știu despre ce firmă vorbesc! Nu am primit nicio înștiințare și, în primul rând, nu dețin nicio firmă. Nu mai sunt administrator de când eram consilier județean. Voi răspunde oficial în cazul în care îmi solicită acte, dar deocamdată nu am primit nicio înștiințare. Nu e cazul, este o aberație!”, a spus Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu.

Comments

  1. dracula says:

    dar iepurasii aia de pasti si de cracin ornamentele.. nu-s facute de “Firma” lu nevasta-ta ma parsivule? cat mai furi ma chelule? nu ti-e de-a ajuns? mai da-ti curu ala imens din touareg ca nu te-a facut mata in faveu!