“Locotenentul” Mocanu a ieşit de după gratii!

După ce au invocat fel şi fel de motive în faţa instanţei pentru a scăpa de puşcărie, interlopul Stelian Mocanu din Moldova Nouă împreună cu ceilalţi membri ai grupării lui Sorin Udrea şi-au atins scopul.

Curtea de Apel Timișoara a judecat ieri recursul declarat de DIICOT împotriva deciziei Tribunalului Timiș de a-i pune în libertate pe liderul interlop Sorin Udrea și locotenenţii săi, Stelian Mocanu şi Viorel Cosma, în dosarul de crimă organizată în care au fost trimişi în judecată. Potrivit pressalert.ro, procurorul DIICOT a cerut admiterea recursului şi menţinerea celor trei în arest deoarece sunt acuzaţi de infracţiuni deosebit de grave. ,,Din 5 septembrie, când s-a discutat starea de arest şi s-a menţinut a inculpaţilor, nu s-a schimbat nimic în mod esenţial. Aceştia au încercat să influenţeze procesul penal. Termenul rezonabil nu poate fi redus la cele cinci luni de când sunt arestaţi, CEDO stabilind că trebuie să se ia în considerare gravitatea faptelor şi desfăşurarea procesului penal. Nu există niciun aspect nou care să justifice punerea în libertate”, a precizat procurorul.

CITEŞTE ŞI:Stelian Mocanu a scăpat momentan de puşcărie!

După ce apărarea a cerut lăsarea în libertate a lui Mocanu pe motiv că sunt multe neconcordanţe între acuzaţiile procurorilor şi ce au dovedit în fapt, magistraţii timişoreni au respins recursul, ,,Steli”, interlopul din oraşul de la malul Dunării, urmând să fie pus în libertate de îndată, având interdicţia de a părăsi localitatea. În aceeaşi situaţie se află şi ,,stăpânul Timişoarei” Sorin Udrea şi Viorel Cosma, singurul care va rămâne în arest fiind Caius Gazibara.

CITEŞTE ŞI:Fapte fără încadrare juridică în rechizitoriu!

Interlopul din Clisură, trimis în judecată de DIICOT