Interlopii ies din puşcărie mult mai devreme decât au hotărât instanţele de judecată!

Dan Mîndriloiu şi locotenentul său Alin Hoţa vor părăsi penitenciarul cu mult înainte de ispăşirea pedepselor primite pentru constituire de grup infracţional organizat şi şantaj.

Prinşi în flagrant în timp ce primeau bani de la un om de afaceri căruia un membru al grupării îi împuşcase maşina în semn de intimidare, Mîndriloiu şi Hoţa au scăpat destul de ieftin. Primul, care a mai făcut închisoare pentru fapte specifice mafioţilor, soldate cu oameni împuşcaţi mortal în plină stradă, a primit patru ani şi jumătate de puşcărie. Alin Hoţa, mâna sa dreaptă, a fost condamnat la patru ani de puşcărie.

Avocatul lor, Cosmin Bolosin, susţine însă că vor ieşi pe poarta penitenciarului mult mai repede. ,,Ambii inculpaţi vor fi în libertate la finele anului viitor sau cel mai târziu în primele luni ale lui 2015, întrucât vor face fracţia necesară eliberării condiţionate. Hoţa poate fi eliberat după doi ani şi două luni, iar Mîndriloiu după aproximativ doi ani şi patru luni”, a precizat Bolosin. Cei doi au fost reţinuţi în 13 decembrie 2012 şi arestaţi preventiv o zi mai târziu, dată de la care nu au mai ieşit de după gratii.

gif card de energie dacus 1000x100

 Citește și: 

foto: pressalert.ro

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/