Stelian Mocanu a scăpat momentan de puşcărie!

Stelian Mocanu zis „Steli” din Clisura Dunării, care a fost acuzat şi arestat pentru tentativă de omor alături de liderul interlop Sorin Udrea, urmează să fie pus în libertate împreună cu ceilalţi membri ai grupării.

Magistrații de la Tribunalul Timiș au aprobat cererile avocaților în dosarul în care ,,Stăpânul Timişoarei”, Sorin Udrea, și ,,locotenenţii” săi au fost arestați. Potrivit pressalert.ro, instanța a admis cererea de înlocuire a măsurii de arestare preventivă cu cea de a nu părăsi localitatea. Stelian Mocanu, interlopul din Moldova Nouă, trebuie să răspundă în faţa instanţei la acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, complicitate la tâlhărie în formă calificată şi la contrabandă şi şantaj.

Singurul pentru care instanța a respins cererea de punere în libertate a fost cea a lui Caius Gazibara, cel care i-a înfipt sabia în umăr lui Stoiţi. Acesta este acuzat de tentativă de omor după scandalul desfăşurat într-un bar din Timişoara.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs de către DIICOT. Hotărârea finală va fi dată de Curtea de Apel Timișoara.