Interlopul din Clisură, trimis în judecată de DIICOT

Acuzaţia pentru tentativă de omor adusă lui Stelian Mocanu, unul dintre ,,locotenenţii” liderului interlop Sorin Udrea, i-a adus un final nu tocmai fericit. Acesta riscă să petreacă mulţi ani după gratii.

Interlopul Stelian Mocanu, zis ,,Steli”, din Moldova Nouă, a fost trimis în judecată de DIICOT Timişoara. Procurorul de caz a dispus disjungerea și continuarea cercetărilor față de polițiștii bănuiți că au sprijinit acțiunile interlopilor. Acesta va trebui să răspundă  în faţa instanţei la acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, complicitate la tâlhărie în formă calificată, precum şi la contrabandă şi şantaj.

Reamintim că interlopul de pe Clisură a fost luat de mascaţi din locuinţa acestuia în ziua când şi ceilalţi membri ai grupării lui Sorin Udrea au fost capturaţi, în urma unei operaţiuni DIICOT, direct de pe stadionul de la Chişoda, în timpul unui meci de fotbal.

Aceştia au fost suspectaţi atunci de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, şantaj, tâlhărie, tentativă de omor şi vătămare corporală gravă.