Liviu Almăşan, despre „relaţia paşnică” din campanie cu Doru Novăcescu: „Nefiind în funcţie, nu am ce să-i reproşez”

Candidatul ales de formațiunea condusă de Victor Ponta pentru a-l înfrunta pe actualul primar al orașului Oravița, cu ocazia alegerilor locale din acest an, elucidează motivul pentru care nu a avut nimic de reproșat la adresa celorlalți competitori înscriși în bătălia din 27 septembrie, acesta fiind unul extrem de simplu: problemele Oraviței din ultimii opt ani nu poartă semnătura altcuiva decât a edilului în funcție.

Deși, luând în calcul echipa instalată astăzi la Palatul Victoria, inclusiv opțiunea PNL-ului pentru șefia Primăriei Oravița, Doru Novăcescu, ar trebui să incomodeze șansele de reușită ale candidatului Pro România, exceptând bagajul de imagine cu care pleacă în luptă actualul șef al administrației publice locale de pe Valea Carașului, totuși, omul de afaceri Liviu Almășan a subliniat că reproșurile dintre acesta și Dumitru Ursu nu au legătură cu faptul că doar cei doi ar fi cei mai bine cotați în fața alegătorilor, ci cu faptul că celorlalți nu li se poate imputa nimic, aceștia neavând frâiele puterii în Oravița în ultimii opt ani:

„Principalele probleme nerezolvate ale Oraviței țin de actuala administrație! Domnul Novăcescu, candidatul Partidului Național Liberal, cred că, deocamdată, nu a făcut asemenea greșeli. Nefiind în funcție, nu am ce să-i reproșez! Domnului primar, în schimb, da! Pe parcursul acestor opt ani am văzut destul de multe lucruri pe care i le pot reproșa. Chiar foarte multe lucruri.”, a clarificat Liviu Almășan.

(E).