Liviu Almăşan, despre lucrările făcute în campanie: „Dacă ritmul acesta s-ar menţine, în doi ani am termina toate autostrăzile din România”

Deși nu-i este straniu faptul că apropierea alegerilor locale i-a determinat pe reprezentanții tot mai multor administrații publice locale să facă posibil, într-o lună, tot ceea ce părea imposibil în anii de mandat, totuși candidatul Pro România pentru șefia Primăriei Oravița speră ca lucrările executate să fie calitative și de lungă durată. În plus, acesta a mai scos în evidență că, dacă ritmul de lucru s-ar menține, multe localități din România ar beneficia de condiții decente de trai.

„În ultima lună, am bătut orașul și localitățile aparținătoare UAT-ului, iar concluzia la care am ajuns nu este deloc îmbucurătoare: sate lăsate de izbeliște, o mulțime de lucrări neterminate… Orașul arată dezastruos și cred că, în mare parte, acest lucru se datorează actualei administrații, dar și administrațiilor care au fost înainte. Pe de altă parte, am văzut, în ultima perioadă, în ultimele săptămâni, că se lucrează de zor. Dacă s-ar fi lucrat așa, orașul nu ar mai fi ajuns să arate în felul în care arată. Mai mult, dacă ritmul acesta s-ar menține, eu cred că, în doi ani, am termina toate autostrăzile din România”, a explicat Liviu Almășan.

Analizând foarte bine problemele cu care se confruntă cetățenii localităților ce compun UAT-ul de pe Valea Carașului, omul propus de partidul condus de Victor Ponta pentru a-l înfrunta pe edilul în exercițiu are încredere că experiența în administrație îi va fi extrem de folositoare pentru a le oferi oamenilor soluțiile de care au nevoie, însă admite că acest lucru, în momentul de față, nu mai depinde de propria-i voință, ci de voința celor care, peste doar câteva zile, își vor exprima opțiunea pe buletinul de vot.

(E)