Liviu Almăşan a votat normalitatea: „Sper ca de luni să fie un alt început pentru Oraviţa!”

Candidatul Pro România înscris în cursa pentru șefia Primăriei Oravița, Liviu Almășan, a mers astăzi la vot încrezător în faptul că, de săptămâna viitoare, normalitatea se va instaura în orașul de pe Valea Carașului, o normalitate care, până acum, a stat departe de urbe.

„Astăzi am votat pentru normalitate, am votat pentru un viitor curat al Orăviței! Am împotriva unei administrații abuzive și incompetente care nu a reușit să demonstreze nimic decât în ultima perioadă. Sper ca de luni să fie un alt început pentru Oravița. Sper să pornim pe un drum pe care ar fi fost normal să-l fi parcurs în ultimii 30 de ani, asta pentru a nu fi clasați printre orașele codașe ale României”, a declarat Liviu Almășan.

În același timp, omul de afaceri a ținut să le transmită orăvițenilor să iasă la vot, prin intermediul participării, oamenii demonstrând că într-adevăr îi preocupă atât viitorul orașului, cât mai ales viitorul copiilor lor:

„Îi îndemn pe cetățeni să iasă la vot în număr cât mai mare pentru că numai astfel vom demonstra că putem schimba destinul orașului. Se pare că și mesajele anterioare, care au fost de aceeași natură, au arătat că locuitorii din Oraviţa au ieșit la vot, procentele fiind mult mai ridicate acum decât în anii precedenți. Am văzut că oamenii stau la coadă, foarte liniștiți, cu mască și chiar vreau să le mulțumesc pentru că au putut fi răbdători. Cred că, până la sfârșitul zilei, vor ieși tot mai mulți cetățeni la vot și cred că vom depăși gradul de participare înregistrat în cadrul celor două seturi de alegeri din 2019”.