Romeo Dunca: „Am comis-o, schimbarea e aproape realizată”

Pentru prima dată din postura de candidat, Romeo Dunca a mers la vot în cartierul Câlnic. Îndemnul său a fost ca oamenii să iasă masiv la vot pentru a susține astfel candidații în care cred.

„Am comis-o”, a spus Romeo Dunca la ieșirea de la urne. „Am votat, schimbarea e aproape realizată, rămână să așteptăm rezultatul votului. Indiferent de opțiunea politică a cetățenilor, să iasă lumea la vot, pentru că important este să arătăm toți ce ne dorim. Sper ca oamenii să conștientizeze că indiferent cine va câștiga, trebuie să ieși la vot, să ajuți candidatul în care crezi”, a transmis candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Alături i-a fost bunul său prieten, Nelu Popa. Primarul în funcție al Reșiței a profitat de ocazie pentru a îndemna și el încă o dată cărășenii să iasă la vot. „Fotbalul e pe goluri și politica se face pe voturi. Putem să spunem declarativ că susținem un partid, un om, dar dacă nu ne ducem să depunem votul în urnă e ca o declarație care nu are sens”, a spus Nelu Popa.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/