Liga 3, aproape de intrarea în vacanță. Timișenele, fără victorie săptămâna aceasta

Alegerile prezidențiale au făcut din nou ca toată etapa de Liga 3 să se dispute vineri. Nu a fost o rundă fericită pentru reprezentantele Banatului. Cele patru echipe timișene din al treilea eșalon au obținut, adunat, doar 2 puncte.

Fortuna Becicherecu Mic a obținut una dintre remize, la scorul de 0-0, acasă cu Cetate Deva. CSC Ghiroda și Giarmata Vii a bifat și ea o remiză, la scorul de 1-1, cu Flacăra Horezu. Pentru gazde a marcat Liviu Herci în prelungirile primei reprize, dar Adrian Stănică a egalat spre final, în minutul 86. În Timișoara, ACS Poli a pierdut din nou, de data aceasta la scorul de 2-1 cu Crișul Chișineu Criș. Ambele goluri ale arădenilor au fost marcate de Marian Codre, în minutele 28 și 69, după ce în minutul 62, gazdele au egalat prin Sebastian Velcotă.

ACS Dumbrăvița a pierdut și ea acasă, la scorul de 4-3 cu CS Hunedoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Dorin Codrea, dar peste zece minute, Marco Enciu și-a dat autogol. Înainte de pauză, atacantul și-a adus echipa în avantaj, dar elevii lui Sorin Bălu au fost egalați din nou în minutul 47, după golul înscris de Flavius Iacob. Enciu a marcat și pentru 3-2, însă oaspeții s-au impus după reușitele lui Dorian Burlacu și același Iacob, din minutele 59 și 62.

Înainte de ultima rundă din 2019, niciuna dintre timișene nu e în cărți pentru promovare. Lider autoritar al seriei rămâne Craiova, cu 38 de puncte. Pe locul 6 și 7, cu 20 de puncte, se află Ghiroda și Becicherecu Mic. Un loc, mai jos, pe 8, cu 19 puncte, e Dumbrăvița. ACS Poli are 11 puncte și ocupă locul 11, penultimul.