Octavian Benga, aproape să convingă un jucător trecut prin Liga I să vină la ASU Poli!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

În mare parte, ASU Poli are lotul definitivat, dar se pregătește un ultim transfer cu ”greutate”. Alb-violeții poartă negocieri cu un jucător care aproape toată cariera în Liga I.

Clubul poartă tratative cu Alexandru Munteanu, fotbalist de 32 de ani ani, născut la Mediaș. Mare parte a carieri a jucat la Gaz Metan. În vara lui 2017 a venit la ACS Poli, ”momit” cu un salariu mare, la fel ca și alți fotbaliști aduși la acel moment și rămași neplătiți. În vara lui 2018, Munteanu a semnat cu Dunărea Călărași, iar vara trecută, după ce călărășenii au retrogradat, a mers la Petrolul Ploiești, de care s-0a despărțit de o săptămână. Pentru ”lupi” a marcat un gol în 11 meciuri jucate, dintre care opt ca titular.

untitled design set 970x90 px

Alexandru Munteanu a mai lucrat cu antrenorul lui ASU, Octavian Benga, când tehnicianul era secund la ACS Poli. Munteanu are ca post de bază cel de mijlocaș dreapta. Benga a declarat că dacă va veni jucătorul cu care sunt în negocieri, altul va pleca. Iarna aceasta, clubul a adus alt mijlocaș dreapta de la Reșița, pe Dragoș Săulescu. Tot în aceeași zonă, la Poli mai e Alin Manea, jucător împrumutat de la Universitatea Craiova.

untitled design set 970x90 px