Probleme hormonale sau ginecologice? Timișorencele, invitate la un atelier unde rușinea e lăsată deoparte

România e încă o țară în care femeile sunt reticente să vorbească despre afecțiunile ginecologice, fie că vorbim de boli grave sau de „banala” candidoză. Chiar și în Banat, regiune mai aproape de Vest, doamnele și domnișoarele evită uneori să meargă la medic, chiar dacă au ciclu neregulat sau noduli la sâni. Dacă te regăsești în descrierile de mai sus, un atelier organizat în februarie ar putea fi o soluție bună pentru tine!

Evenimentul este unul contra cost și este organizat sub denumirea de „Atelierul de echilibru hormonal – Foodfairy”. Conform organizatorilor, atelierul se adresează în special femeilor care au endometrioză sau fibrom, noduli la sân, infertilitate, ovar polichistic sau dezechilibre menstruale și sindrom premenstrual, candidoze și probleme de infecții intime, prolaps sau incontinențe. Evenimentul este organizat de Mihaela Brăilescu, consilier și educator de sănătate feminină, persoana din spatele site-ului foodfairy.ro

Evenimentul va avea loc în data de 21 februarie, cu începere de la ora 18, la Del Corso Events și se va lucra în grup restrâns. „Vii cu întrebările tale (chiar și cele pe care nu ai îndrăznit vreodată să le pui unui medic) despre problema sau simptomele pe care le ai și pleci acasă cu un plan concret de echilibrare. Vom lucra în grup restrâns, pe cazuri concrete, fără generalități!”, se arată în anunțul evenimentului.

publicitate ziar expresb 1000x100

Evenimentul presupune achitarea taxei de participare, prin transfer bancar. Mai multe detalii aici.