Declarații lideri liberali despre Frunzăverde!

Nominalizarea liderului de la Palatul Administrativ pentru funcția de ministru la Interne este analizată și astăzi în PNL.

UPDATE 12.40 – Refuzul premierului Victor Ponta de a lucra alături de Sorin Frunzăverde a schimbat planurile liberalilor. Potrivit informațiilor de ultim moment, în locul liderului de la Palatul Administrativ, nominalizat pentru funcția de la Interne, este Klaus Iohannis, actualul primar al orașului Sibiu.

CITEȘTE ȘI: De se s-a temut Victor Ponta să îl numească pe Sorin Frunzăverde la Interne?

UPDATE ORA 12.00 – Liderii liberali s-au întâlnit din nou în această dimineață, să ia deciziile finale privind schimbarea miniștrilor din Guvernul Ponta.

Informațiile neconfirmate oficial, dar care circulă în presa de la nivel central vehiculează ideea că liberalii îl susțin pentru funcția de ministru la Interne pe liderul de la Palatul Administrativ, Sorin Frunzăverde.

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a comentat pentru Express de Banat afirmațiile care se fac în presă, potrivit cărora Sorin Frunzăverde ar fi un apropiat al președintelui Traian Băsescu.

„Ne intrigă vehiculările care se fac. Dânsul era identificat ca opozant al lui Băsescu, nu de acum, ci de de multă vreme. Interpretarea e una cu totul eronată!”, a declarat Ghiorghioni pentru www.expressdebanat.ro .

CITEȘTE ȘI: Frunzăverde ar putea pleca ministru la Interne!

Reamintim că, în trecut, acesta a mai ocupat funcții importante la nivel central, iar una dintre acestea a fost cea de ministru al Apărării.

A renunțat la calitatea de membru al PDL, partid din care a demisionat și a ruinat filiala județeană, întrucât zeci de primari l-au urmat și au părăsit Partidul Democrat-Liberal.

 

Comments

 1. Ziare Botosani says:

  Buna ziua,
  De acum puteti publica licitatii ziare Botosani prin intermediul Metropolitan Maxpress.
  Anunt Licitatie Monitorul de Botosani, Anunturi Licitaii Ziarul Monitorul de Botosani simplu rapid si eficient.
  Cum public licitatii in Ziarul Evenimentul?
  Contravaloarea anunturi Licitatii Informatia de Nord Vest poate fi achitata si prin Card Bancar
  Ziarul Evenimente de Botosani publicare licitatii va ofera posibilitatea de a achita contravalorea anuntului prin SMS
  Anunturi Licitatii ziarul Evenimente Botosani contact 0768.44.11.33, 0721.08.08.10