Ponta ar avea probleme cu Frunzăverde!

explo 1000x200

Refuzul premierului de a-l valida pe Sorin Frunzăvede pe postul de ministru la interne a generat reacții pe plan local. Democrat-liberalii cred că liderul de la Palatul Administrativ s-ar califica pentru o asemenea funcție.

Liderii filialei județene a PDL au susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia au făcut câteva comentarii și pe marginea a ceea ce se întâmplă pe scena politică a țării la nivel central. Aceștia au analizat și propunerea liberalilor pentru funcția de ministru la Interne.

Strategia Partidului Naţional Liberal nu este neapărat modul meu de viaţă, însă părerea mea personală este că cei mai buni militanţi ai Partidului Naţional Liberal sunt foştii democrat-liberali. Bineînţeles că Ponta va avea probleme în urma a ceea ce se va întâmpla şi nu poate accepta asta. Nu va mai putea să bată câmpii în Guvern cu un ministru Frunzăverde la masa Guvernului. Îi înţeleg supărarea şi nemulţumirea, dar dacă eu aş fi Frunzăverde, mi-aş pune problema de o mie de ori: să merg eu într-un Guvern atât de neprofesionist şi atât de slab ca al celui pe care îl conduce astăzi Victoraş Viorel Ponta, şi nicidecum cum s-a pus problema de către Ponta că nu face Guvern cu domnul Frunzăverde”, a declarat astăzi Alain Rus, prim-vicepreședintele PDL Caraș-Severin.

banner 970 x 250