Aihan Omer: „Mizez pe experiența jucătorilor!”

explo 1000x200

După victoria surprinzătoare din etapa trecută, împotriva Stelei, cărășenii se deplasează în cadrul celei de-a XVI-a etape a Ligii Naționale de handbal masculin la ultima clasată, CS „Universitatea” Bucovina Suceava.

Dacă în 2009 meciul dintre cele două echipe consemna finala românească din Challenge Cup, în acest sezon cele două combatante se află într-o situație neplăcută: Suceava este lanterna roșie a ligii, iar lotul echipei cărășene a suferit diverse modificări. Din cauza accidentărilor, antrenorul reşiţenilor a fost nevoit să improvizeze sau să aducă mai mulți juniori în lotul echipei.

Antrenorul Aihan Omer merge încrezător la Suceava, bazându-se în special pe experiența jucătorilor proprii, iar dacă vor reuși să îi recupereze pe Marta și Rohozneanu, care au suferit mici accidentări după partida cu Steaua, reșițenii se vor deplasa cu tot efectivul „Dacă reușim să îi recuperăm pe Rohozneanu și pe Marta, pentru a doua oară vom merge cu lotul complet în acest sezon. Mergem hotărâți să câștigăm meciul, să recuperăm punctele, dar nu va fi ușor, pentru că lotul celor de la Suceava este format din jucători tineri, bătăioși, care nu au ce pierde, nu au nicio presiune asupra meciului. De aceea, zic eu că vom fi conectați sută la sută la acest meci. Determinarea și dăruirea să fie exemplare. Mizez pe experiența jucătorilor mei, mă refer la Rohozneanu, Petrea, Grozăvescu, Vaidasigan, Ionescu, jucători cu experiență, care pot schimba soarta meciului în favoarea noastră”, a declarat Aihan Omer.

În turul campionatului elevii lui Aihan Omer au cedat 24-25, în fața bucovinenilor, chiar în sala polivalentă din Reșița.

banner 970 x 250