Ajutoare de urgenţă pentru sinistraţi!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor vârstnice va acorda ajutoare de urgenţă reşiţenilor afectaţi în urma exploziei de pe Aleea Gugu.

Iniţiativa oficialilor de a avea grijă de locatarii blocului distrus de pe Gugu vine în urma demersurilor realizate de Primăria Municipiului Reşiţa şi de Instituţia Prefectului din Caraş-Severin, în vederea reabilitării blocului nr. 1 de pe Aleea Gugu din Reşiţa, avariat de explozia produsă în septembrie 2012. În acest sens, reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul primăriei reşiţene şi ai Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale Caraş-Severin au efectuat anchete sociale la familiile din imobilul avariat.

Dintre cele 20 de familii, doar 18 vor beneficia de ajutoare de urgenţă, deoarece un proprietar a refuzat efectuarea anchetei sociale, iar un altul a decedat în Spania. Lista va fi transmisă Ministerului Muncii, iar cuantumul ajutoarelor de urgenţă va fi stabilit în cadrul şedinţei Guvernului României”, a precizat Roxana Topală, purtător de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

promovare banner maxagro

CITESTE SI:

publicitate tmc 640