Explozie într-un bloc din zona Renk

Explozia a avut loc cu puţin timp în urmă într-un bloc de garsoniere de pe aleea Gugu, zona Renk. Deflagraţia s-a produs la etajul patru al imobilului, alte câteva locuinţe de la nivelurile inferioare fiind de asemenea grav afectate. Din cercetările preliminare, cauza a fost o acumulare de gaze.

 

UPDATE, ora 14.50

leader board 728 x 90 px

Elicopterul SMURD l-a preluat pe bărbatul care a suferit arsuri de toate gradele pe aproximativ 60 la sută din suprafaţa corpului. Medicul SMURD Mihăilă Grecu este rezervat deocamdată în legătură cu şansele de supravieţuire ale victimei. Bărbatul va ajunge în scurt timp la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

UPDATE, ora 14.18

Specialiştii ajunşi la faţa locului spun că etajele trei şi patru nu vor mai putea fi locuite, acestea necesitând refacerea lor de la zero. Dintre persoanele rănite, una singură este în stare mai gravă, bărbatul în garsoniera căruia s-a produs deflagraţia.

UPDATE, ora 14.10

Un elicopter SMURD a aterizat pe terenul de fotbal „Gloria” pentru a-l prelua pe bărbatul de 57 de ani, proprietarul apartamentului în care s-a produs deflagraţia. Acesta a suferit răni severe şi va fi transportat la Spitalul de Arşi din capitală. Oficialităţile locale au ajuns şi ele la faţa locului pentru a lua măsurile ce se impun într-o astfel de situaţie. „Sunt 20 de familii, cărora le vom pune la dispoziţie, în cazul în care e nevoie, un adăpost temporar. Totodată, le vom ajuta şi financiar. Rămâne de văzut care este situaţia exactă”, a spus Marius Bălean, consilier local. Pentru persoanele evacuate s-au pregătit deja mai multe garsoniere la Complexul Olimpic al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin.

 

 

Explozia a fost atât de puternică încât un balcon pur şi simplu s-a prăbuşit. Potrivit primelor informaţii, trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital, în timp ce restul locatarilor sunt în stare de şoc. 20 de familii care locuiau într-una din scările blocului în care s-a produs explozia au fost evacuate.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631348680042″]

Revenim cu amănunte şi imagini de la faţa locului!