Fără impozite pentru locuințele din blocul explodat!

În urma exploziei blocului de pe Aleea Gugu, locatarii au solicitat ca pe anul 2013 să nu plătească impozit pe apartamentele în care oricum nu pot locui. Consiliul Local a aprobat astăzi această cerere.

În ședința de astăzi a Consiliului Local Reșița, a fost aprobată anularea impozitării pe cele 20 de apartamente din blocul de pe Aleea Gugu, ținând cont de faptul că acele apartamente nu pot fi locuite în acest an până la obținerea bugetului necesar reabilitării.

Mi s-a părut anormal și am și inițiat un proiect în acest sens, ca cetățenii afectați de acea explozie să plătească impozit pentru niște garsoniere și apartamente care sunt distruse de acele explozii. Ca atare, consilierii au înțeles demersul meu și al cetățenilor și au aprobat acel proiect”, declară primarul orașului, Mihai Stepanescu.

Conform procedurii, cei 20 de proprietari ai imobilului au întocmit o cerere ce a fost mai apoi depusă la Serviciul Public „Direcția Impozite și Taxe”, cu obligația ca toate taxele restante să fie achitate.

Comments

  1. Coana says:

    vai ce veste minunata. cea mai tare pe zioa de az. ce inima mare are dom’ primar. ce mult ia ajutat pe sinistrati cu un ajutor sinistru. pacat de raposatul care nu mai are cum sa afle ce bun e primarul, ca la iertat de impozit.

  2. Marian says:

    E bine si atat. Macar primarul sa se gandeasca la ei, daca pe altii nu-i intereseaza.