Democrat-liberalii cărășeni pleacă la București!

explo 1000x200

Deși PDL se confruntă cu plecări masive din partid spre Partidul Mișcarea Populară la nivel național, până acum niciun membru din Caraș-Severin nu și-a exprimat intenția de a face acest lucru. Cu toate astea, democrat-liberalii sunt hotărâți să plece la București, să schimbe lucrurile.

140 de persoane s-au înscris pe liste să plece vineri seară în capitală, acolo unde sâmbătă dimineață, în Piața Revoluției, se anunță un miting de amploare, organizat de PDL. Partidul, aflat în opoziție în acest moment, a inițiat mișcarea întrucât membrii săi susțin că statul de drept ar fi amenințat de Uniunea Social-Liberală.

„Ne bucurăm că putem lua parte la întărirea statului de drept. Încercăm să oprim lovitura de stat începută în 2012 de USL. Lansăm invitație către societatea civilă și îi reamintim că la baza distrugerii unei țări stau trei ingrediente: sărăcia, o presă controlată și popor amorțit, a declarat Alain Rus, prim-vicepreședinte PDL Caraș-Severin.

Prin urmare, membrii democrat-liberali vor lua parte la miting. Potrivit liderilor PDL, din filiala județeană vor pleca 140 de persoane, cu două autobuze: unul din Reșița, iar cel de-al doilea, din Caransebeș.

banner 970 x 250