„Leii” din Banat și-au confirmat încă o dată renumele. Și în Oltenia!

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au câștigat la scor, 84-69, pe terenul celor de la SCM U Craiova, după un joc dominat autoritar de trupa lui Dragan Petricevic. Alb-violeții au legat două succese în deplasare în prima grupă valorică a campionatului, după ce s-au impus și la Pitești runda trecută.

Timișorenii au condus în primele minute, după care gazdele au intrat în avantaj. totuți, după șapte minute de joc, după aruncările libere marcate de Mirkovic și Franklin, trupa bănățeană a preluat conducerea. Primul sfert s-a terminat cu 23-24, iar avansul alb-violeților a crescut în al doilea parțial, După 37-48 la pauză, avansul oaspeților a crescut exponențial în sfertul trei. După 30 de minute de joc efectiv, tabela indica 50-72, o diferență pe care oltenii nu au mai putut să o recupereze defel în ultimele zece minute. Și în turul grupei A, Timișoara s-a impus acasă cu Craiova.

Cel mai bun marcator al Timișoarei a fost Sherwood Brown, cu 24 de puncte, urmat de  urmat de Franklin, cu 19 puncte, Komatina, cu 14, Pesakovic, cu 9, Coconea și Mirkovic, fiecare cu câte 6 puncte, și Dragoste și Gorgemans, cu 3 puncte fiecare. Cei mai buni marcatori ai Craiovei au fost Omari mulumba și Pratt, cu 18, respectiv 16 puncte.

SCM Timișoara va juca din nou acasă vineri, de la ora 18, cu Steaua București.