La Tribunalul Caraș-Severin, șpăgarul Telbis n-a spălat bani! Averea fabuloasă a doctorului, din embargo și bișniță cu mașini!

Parchetul a apelat sentinţa de achitare a doctorului Sebastian Telbis pentru spălare de bani. Tribunalul Caraş-Severin a decis că doctorul Sebastian Telbis, prins în flagrant luând mită în aproape 300 de acte materiale, are averea în regulă şi a respins cererea procurorilor de confiscare extinsă a averii.

Curtea de Apel Timişoara va analiza, în şedinţa din 29 septembrie, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin împotriva sentinţei din primă instanţă prin care doctorul şpăgar Sebastian Telbis este achitat de acuzaţia de spălare de bani, pe care procurorii au încercat să o dovedească, instanța refuzând și cererea de confiscare extinsă a averii!

Sentința Tribunalului Caraș-Severin i-a nemulțumit profund pe procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, care au declarat apel acestei sentințe, ne-a informat Laura Iancu, prim-procurorul unității de parchet.

Condamnat pe 6 noiembrie 2014 de către Tribunalul Arad la trei ani de închisoare pentru 291 de acte materiale de luare de mită, Sebastian Telbis a cerut, la începutul acestui an, Judecătoriei Timişoara să-i aprobe liberarea condiţionată, instanţa cu pricina hotărând „admiterea cererii de liberare condiţionată a petentului Sebastian Telbis, aflat în stare de deţinere în Penitenciarul Timişoara. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei nr. 42/2015 emis de Tribunalul Caraş Severin, în temeiul sentinţei penale nr. 33/2015”. Ministerul Public a contestat sentinţa la Tribunalul Timiş care, pe 30 martie, a respins contestaţia Parchetului şi a dispus definitiv liberarea condiţionată a celui mai mare medic şpăgar dovedit.

Doctorul Telbis și-a susținut nevinovăția pe toată durata procesului, motivând că averea sa (apartamentele, garajele, terenurile și mașinile) a fost construită din banii pe care i-a câștigat din traficul cu benzină și din bișnița cu mașini aduse din Occident.

CITEȘTE ȘI:

SENTINȚĂ. Cel mai mare șpăgar dovedit din Caraș-Severin și-a ridicat un imperiu, în mod cinstit! Așa a hotărât Tribunalul!

„Penalul” doctor Telbis, judecat pentru spălarea banilor din sutele de şpăgi primite!

Puşcărie şi confiscare extinsă pentru doctorul Telbis! Rămâne cu o avere fabuloasă!

Doctorul Telbis nu și-a spălat șpăgile! Procurorii nu renunță la a-i confisca averea fabuloasă!

Sebastian Telbis, medicul prins cu şpăgi record pe plan național şi mondial, este deja liber!

Șpăgarul Telbis a făcut avere pe vremea embargoului la sârbi și din bișniță cu mașini aduse din Germania!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/